+ Pridať inzerát

Elan Element Blue 2020,Groove Tech,Parabolic Rocker

Elan Element Blue 2020,Groove Tech,Parabolic Rocker
Slovakia Košický kraj Košice Published November 9, 2020 ID #984800

Použité Lyže Elan Element Blue 2020, Groove Tech, Parabolic Rocker, Dual Woodcore + Elan El 10 (Ako Nové) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY200372

Rádius a dĺžka:
15,2 (168cm); iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
127-76-102 (168cm);

Pôvodná cena: 369€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Táto edícia od značky ELAN prináša úplne nove inovatívne postupy pri výrobe lyží, a tak sú tieto lyže popredným vývojovým trendom v lyžovaní. Lyže disponujú sofistikovaným dizajnom a pokročilými materiálmi a konštrukciami.Táto edícia od značky ELAN prináša úplne nove inovatívne postupy pri výrobe lyží, a tak sú tieto lyže popredným vývojovým trendom v lyžovaní.

Lyže disponujú sofistikovaným dizajnom a pokročilými materiálmi a konštrukciami. Táto špeciálna edícia ponúka elegantný nadčasový štýl s najmodernejšou karbónovou konštrukciou, ktorá očarí aj tých najnáročnejších lyžiarov. Lyže dokážu zjazdiť dlhé oblúky a aj pri vysokých rýchlostiach zabezpečuje okamžitý záber aj do ostrých zatáčok.

Model Element je tolerantnejší k chybám a pomáha lyžiarom sa dostať do stabilného postoja a tým zaručuje stabilitu aj pri vyšších rýchlostiach. Lyže Element využívajú technológiu Groove a parabolický rocker profil, ktorý uľahčuje kontrolu lyží a nasadzovanie do oblúkov pri nízkom náklone hrán.

Technológie:

Technológia Groove
Technológia Groove zabezpečuje lepšiu stabilitu a kontrolu nad lyžami vďaka rozkladaniu tlaku po celej dĺžke hrany.

Profil Parabolický Rocker
Tento hybridný profil má jemne vykrojenú špičku a pätu, ktorá umožňuje ľahké nasadenie do oblúkov. Stabilizátor v špičke navyše aj tlmí vibrácie čím zlepšuje držanie hrán na svahu.

Jadro DuaLite Wood Core
Jadro sa skladá z dvoch drevených nosníkov. Takáto konštrukcia zaručuje ľahkú ovládateľnosť v rôznych snehových podmienkach.

Výstuže Laminát
Výstuž z laminátu optimalizuje pružnosť lyží a znižuje ich hmotnosť.