+ Pridať inzerát

detské VOLKL RACETIGER SL yellow/yellow, TOP stav

detské VOLKL RACETIGER SL yellow/yellow, TOP stav
Slovakia Košický kraj Košice Published December 8, 2020 ID #1241120

Použité detské/juniorské lyže VOLKL RACETIGER SL yellow/yellow + Marker 7.0 white ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190016

Rádius a dĺžka:
8,3 (100cm);
Parametre:
100-68-82 (100cm);

Pôvodná cena: 215€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Design lyží Völkl Racetiger SL verne kopíruje dospelé lyže závodnej rady, ale vnútorný mechanizmus lyží je nakonfigurovaný presne podľa požiadaviek a proporcií nadchádzajúcej generácie. Vďaka tvaru prehnutia Tip Rocker a uspôsobenej konštrukcie s jadrom Composite Core pre malé zaťaženie sú lyže Junior Racetiger stabilné a zároveň veľmi ľahko ovládateľné. Špeciálna konštrukcia spojenia lyže-viazanie 3Motion Junior umožňuje ľahký a konštantný pozdĺžny priehyb lyže po celej jej dĺžke áno aj pod tuhú topánkou !, čím ohromne zjednodušuje ovládanie lyží, čo je dôležité pre začínajúcich malých lyžiarov. Navyše ho možno veľmi ľahko prispôsobiť veľkosti topánky.

Zaradenie produktu:
Zaradenie: Pretekárske zjazdové lyže, Pánske zjazdové lyže
Určenie: pánske
Schopnosti lyžiara: závodné
Výrobca: Völkl
Typ: slalomové
Konštrukcia:
Tip Rocker: ACP: kontaktný bod hrana lyže-sneh na päte lyže, FCP - kontaktný bod hrana lyže-sneh na špičke lyže

Composite Core: jadro z vysoko kvalitného kompozitu robí lyžu veľmi tolerantnú a ľahko ovládateľnú. Toto jadro je tiež dodávané vo verzii light - odladené a odľahčené priamo pre konkrétny model lyže.

Power Shell: ľahká a funkčná konštrukcia lyže, ktorá výrazne uľahčuje zatáčanie a ovládanie. V spojení s jednotlivými drevenými jadrami určuje charakteristiku daného modelu lyže.
kompozitové jadro