+ Pridať inzerát

Detské lyžiarky Roces Idea - veľkosť 25 - 29

Detské lyžiarky Roces Idea - veľkosť 25 - 29
Slovakia Bratislavský kraj Bratislava Published December 6, 2020 ID #1219559

Predám detské lyžiarske topánky, zakúpené a používané len minulú sezónu.

Popis:
Revolučný model detských zjazdových topánok, ktoré vďaka patentovanej technológii "6 in 1" rastú s nohou dieťaťa. Vďaka tomuto inovatívnemu systému veľmi ľahko nastavíte nielen dĺžku, ale aj výšku a šírku v oblasti členka s použitím mikro-nastaviteľnej pracky, takže topánka vždy perfektne sedí na nohe. Nastaviteľný je nielen skelet topánky, ale aj vnútorná topánka. S týmto unikátnym systémom pokryjete až 6 veľkostí bez toho, aby ste museli kupovať každý rok nové lyžiarky!
Kľúčové vlastnosti

Prispôsobenie rastu chodidla do dĺžky aj do šírky
Nastaviteľná aj podpora členka
Samotvarovacia vložka
Dĺžke sa prispôsobí aj vnútorná topánka
Easy entry systém
Alu pracky
Snow stopper zabraňuje vniknutiu snehu
Farebná kombinácia čierna-červená
Veľkosť 25 - 29

Technológia "6 in 1"

Patentovaný systém "6 in 1" je veľmi ľahko použiteľný. Dĺžku topánok pohodlne nastavíte otočením kovového mechanizmu, ktorý je umiestnený v oblasti päty. Mechanizmus je vyrobený tak, aby poskytoval väčšiu bezpečnosť a spoľahlivosť pri nastavení. 3D rast sa nastavuje pomocou manžety a výškovo nastaviteľného spojlera.
Vnútorná topánka

Unikátny systém vnútornej topánočky poskytuje jej reálny rast a umožňuje tak prirodzený vývoj chodidla. Systém poskytuje vďaka dokonalému spojeniu vnútornej topánky a vonkajšieho skeletu dostatočný komfort, pohodlie a teplo. LBS Liner je systém, ktorý zaisťuje teplo a pohodlie vnútornej topánky. Ďalej je vybavená Easy entry systémom, ktorý zaisťuje ľahký vstup do vnútornej topánočky s Lycra podšívkou.

Použité materiály:
Skelet: polypropylén (PP)
Pracky: hliník (ALU) a polykarbonát (PC)
Vnútorná topánka: Slow pamäťová pena
Podšívka: Easy Entry System Lycra a velvet