+ Pridať inzerát

dámske VOLKL FLAIR SC CARBON 2019 UVO (TOP stav)

dámske VOLKL FLAIR SC CARBON 2019 UVO (TOP stav)
Slovakia Košický kraj Košice Published December 2, 2020 ID #1182333

Použité dámske lyže VOLKL FLAIR SC CARBON 2019 UVO, woodcore, carbon + Marker lady TCX 11 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190108

Rádius a dĺžka:
13,1 (160cm);
Parametre:
122-72-105 (160cm);

Pôvodná cena: 825€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Dámske športové zjazdové lyže Völkl Flair SC Carbon sú svižné, točivé a pritom stabilné a ľahko ovládateľné lyže na upravené trate.

Týchto vlastností bolo dosiahnuté zladením niekoľkých konštrukčných prvkov do dokonale fungujúceho celku. Základom je upravené odľahčené drevené jadro (FULL SENSOR woodcore LIGHT), ktoré je zosilnené Carbone. To dopĺňa tvar prehnutie s ľahko přizdvednutou špičkou (TIP ROCKER).

Model Racetiger Flair SC Carbon je dodávaný s, pre dámy špeciálne odľahčeným, viazaním VMotion GW ALU Lady. To kombinuje moderné technológie, špičkové bezpečnostné štandardy značky Marker, dokonalý prenos síl (širšie a nižšie uloženie na lyžu) a jednoduché nastavenie na veľkosť topánky.

PARAMETRE:

Určenie: dámske
Schopnosti lyžiara: závodné
Výrobca: Völkl
Typ: allround
Jadro: drevené
Technológie:

3D.Glass
V porovnaní s klasickou glass konštrukciou, trojrozmerná a viacnásobne skladaná sklenená vrstva v oblasti viazania zvyšuje priľnavosť hrán a poskytuje živší odraz v oblúkoch.

Full Sidewall
Priamy a silný prenos energie na hrany pozdĺž celej dĺžky lyží.

Powered by Carbon
Konštrukcia vytvorená špeciálne s ohľadom na enormné sily a tlaky, ktoré sú pri freeridingu bežné. Pridaný uhlíkový plát zvyšuje stabilitu lyže.

Tip Rocker
Profil Tip Rocker má variabilnú dĺžku hrany v oblasti špičky. Opačný priehyb (rocker) je mierny. Variabilné dĺžka hrany v oblasti špičky uľahčuje zatáčanie. Profil camber v strednej a pätovej časti lyže zaisťuje kontrolu nad lyžami a stabilitu pri jazde ako pre začiatočníkov, tak aj pre stredne pokročilých lyžiarov.

UVO.3D
Ultimate Vibration Object - prestavuje prvú aplikáciu voľne sa pohybujúceho predmet, ktorý tlmí vibrácie v rozsahu 360° a minimalizuje rušivé vibrácie lyží. Pri kontakte lyže so zvlneným terénom nevyhnutne dochádza k vzniku ,,vibrácií,, Najmä špička lyží sa rozhýbe všetkými smermi - nielen pozdĺž lyží Technológia UVO tieto vibrácie preukázateľne znižuje a zaručuje tak pokojnejšiu, stabilnejšiu presnejšiu jazdu.