+ Pridať inzerát

Dámske TECNICA TEN.2 85 W TOP stav

Dámske TECNICA TEN.2 85 W TOP stav
Slovakia Košický kraj Košice Published November 2, 2020 ID #932267

Použité dámske lyžiarky TECNICA TEN.2 85 W BLACK/pink, aluminium, adjust SKI, WOMEN fit, QUADRA tech ( TOP stav ). Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK190073

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

296 (25-25.5cm); EU 39-40 , iné veľkosti na vyžiadanie.

Pôvodná cena : 289€.

Dámske zjazdové topánky Tecnica Ten. 2 85 W C. A. Heat - Pohodlné teplé zjazdové topánky s merino vlnou vhodné predovšetkým pre mierne pokročilé lyžiarky. Quick Instep MAX - Na prvých dvoch prackách (hrebeni) sú pánty. Tieto inovácie uľahčujú aj pri nízkych teplotách obúvanie a vyzúvanie z topánok. V prednej časti skeletu je integrovaná ochrana proti vonkajšej vlhkosti.

I-Rebound - Systém prepojenia I-Rebound spojlera s vrchným aj spodným skeletom topánky. Vertikálne kovový spojler I-Rebound je integrovanou súčasťou topánky a siaha od zadnej časti vnútorného skeletu až k hornému suchému zipsu.

I-Rebound funguje ako prenášač sily a vyvoláva pri výjazde z oblúka silný spätný impulz, ktorý vracia rýchlejšie komín skeletu topánky do pôvodného postavenia. Topánky s I-Rebound majú vyššiu dynamiku a športový charakter, spojler tvorí tiež zadnú oporu. C. A. S. LINER - Anatomický a presne vyvinutý tvar vnútornej topánky perfektne pasuje a obopína nohu. C. A. S. technológia sa zameriava na kritické miesta nohy tak, aby sa docielilo anatomicky presného tvaru vnútornej topánky.