+ Pridať inzerát

dámske ROSSIGNOL TEMPTATION 75 PURPLE 2018 + Look Xpress 10

dámske ROSSIGNOL TEMPTATION 75 PURPLE 2018 + Look Xpress 10
Slovakia Košický kraj Košice Published October 28, 2020 ID #877224

Použité dámske lyže ROSSIGNOL TEMPTATION 75 PURPLE 2018, woodcore + Look Xpress 10 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190091

Rádius a dĺžka:
15 (168cm); iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
122-75-111 (168cm);

Pôvodná cena: 350€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Dámske carvingové lyže ROSSIGNOL TEMPTATION 75 vhodné na upravenú zjazdovku, ale aj do hlbšieho neupraveného snehu. TEMTATION 75 sú ľahko ovládateľné pre začiatočníčky, ale dostatočne stabilné aj pre pokročilé lyžiarky.

Drevené jadro, so srdcom karvingovej mašiny a freeridovým citom predstavujú štandard v all-mountainovej všestrannosti a výkonnosti pre začiatočníčky a mierne pokročilé lyžiarky. Naša najuniverzálnejšia zmes rockeru a tradičného profilu s patentovanou technológiou na Air Tip na špičke, TEMPTATION 75 ponúkajú vysoký all-mountainový výkon pre ľahší progres v technike vo všetkých snehových podmienkach.

AIR TIP
AUTO TURN ROCKER
EXTENDED vykrojenie
Špecifikácie:

Schopnosti lyžiara- športovo rekreačný
Rýchlosť- stredná
Viazanie- XPRESS
Doska pod- viazanie XPRESS
Terén- upravený / neupravený
Technológia- AUTO TURN, POPLAR WOOD, AIR TIP
VÝKONNOSŤ: ZAČIATOČNÍČKAMIERNE POKROČILÁ

TRAŤ / MIMO TRATE: 100 / 0

JADRO: DREVENÉ JADRO Drevené jadro poskytuje optimálnu rovnováhu medzi hmotnosťou, tlmením nárazov a pružnosťou. Poskytuje všestranný mix energie, obratnosti a tolerantnosti.

KONŠTRUKCIA: CAP - Lyže s touto konštrukciou Rossitop sa ľahko a plynule ovládajú a poskytujú dlhú životnosť.

VYSTUŽENIE :SKLENENÉ VLÁKNO

AUTO TURN ROCKER ROCKER 30% / CAMBER 70% Rossignol Auto Turn je skonštruovaný so 70% tradičným priehybom pod viazaním a ostávajúcich 30% na špici a päte predstavuje slabý rocker. Tradičný priehyb poskytuje silu, energiu a výborné držanie na hrane v oblúku na upravenom svahu. Jemný rocker na špičke a päte umožňuje jednoduché ovládanie lyží a ľahkú kontrolu v každom teréne alebo snehu.

EXTENDED VYKROJENIE Vykrojenie lyže pokračuje cez kontaktné body, v ktorých na špičke a päte začína už rocker priehyb. Čím je rýchlosť vyššia a sklon hrany väčší predlžuje sa dĺžka hrany, ktorá je v kontakte so snehom, z čoho vyplýva vynikajúce držanie na hrane počas oblúku. Keď sa rýchlosť znižuje a sklon hrany sa zmenšuje, tak dĺžka hrany, ktorá je v kontakte so snehom sa skracuje a to značne zjednodušuje ovládanie.