+ Pridať inzerát

dámske NORDICA SPORTMACHINE 75 W 2019, ANTIBACTERIAL

dámske NORDICA SPORTMACHINE 75 W 2019, ANTIBACTERIAL
Slovakia Košický kraj Košice Published November 30, 2020 ID #1173775

Použité dámske lyžiarky NORDICA SPORTMACHINE 75 W 2019, ANTIBACTERIAL, Easy step-in, canting, ACP, micro, macro. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku.
LK200063

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

305 (26cm) = veľkosť EU 40.5

Pôvodná cena : 265€

Lyžiarske topánky Nordica Sportmachine - komfortné dámske športové topánky s technológiou HP SLIDE-IN systém ľahkého obutia - pomocné roztváranie priehlavku, uľahčujúce obutie topánky a PFP Performance Fit HEAT READY - materiál, ktorý sa teplotou ľudského tela formuje podľa tvaru nohy.

Profesionálne zvládnuté a do posledného detailu prepracované technológie a dizajn sú presne tým, čo zdobí tento výrobok. Na päte je otvor pre inštaláciu vyhrievania, ktoré nie je súčasťou obuvi.

Nordica Sportmachine je dámsky model určený pre mierne-pokročilé a pokročilé lyžiarky. Tento športový a veľmi pohodlný model zároveň je vybavený dvojitou vrstvou pre zvýšenie tepla.

Implementácia NFS (prirodzený postoj nôh) zaručuje rýchlejší prechod do oblúkov s razantnejším úchytom na hranu a lepšou ovládateľnosťou lyží počas celého oblúku, vyšší výkon, cit a lepšia rovnováhu.