+ Pridať inzerát

dámske NORDICA SPEEDMACHINE 100 W, performance fit

dámske NORDICA SPEEDMACHINE 100 W, performance fit
Slovakia Košický kraj Košice Published November 9, 2020 ID #984355

Použité dámske lyžiarky NORDICA SPEEDMACHINE 100 W, flex 100-90, performance fit, power strap 360, canting, servo lock, BLACK . Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK_0328

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

275 (23cm-23.5cm); EU 36-37 , iné veľkosti na vyžiadanie.

Pôvodná cena : 349 €.

Nordica Speedmachine 100 Športové lyžiarske topánky Nordica Speedmachine 100. Profesionálne topánky vyznačujúce sa najmodernejšou konštrukciou a precíznymi vlastnosťami. Tieto lyžiarky kombinujú parametre rýdzo športových typov s vlastnosťami, ktorými sa vyznačujú skôr modely rekreačné. Ideálna voľba, ak hľadáte športovú topánku, ale nechcete strácať na komforte. Speedmachine 100 ponúka všetko čo v tejto kategórii budete potrebovať.

Flex: 100 HIGH TRACTION SOLES Topánky poskytujú najlepšiu možnú podporu pre chôdzu či už po dedine, k vlaku alebo proste len na cestu okolo chaty. PRIMALOFT LINER Táto tepelná izolácia je prvýkrát použitá v pánskej rade NRGy a NXT pre zabezpečenie lepšieho tepelného komfortu. Novinka v dámskych radoch! Materiál používaný pre svoje výborné tepelno-izolačné vlastnosti a dobrú vodoodpudivosť. Je veľmi ľahký, príjemný a zabraňuje prenikaniu vody. Predovšetkým ale veľmi dobre drží teplo. Navrhnuté pre funkciu a vytvorené pre pohodlie.

STRAP 35mm 35mm široké pútko, ktoré vytvára dokonalú súhru medzi hornou a manžetou a vložkou. TRI-FIT TECHNOLOGY Tri-Fit technológia je ďalšia úroveň v skutočnej personalizácii lyžiarskej topánky. Svojím zameraním na skelet, vnútornú topánku a kľúčový hardvérový komponent, sme boli schopní vytvoriť ľahko použiteľnú technológiu, ktorá hladko a pohodlne spája nohu s vložkou a plášťom. Kľúčom k tejto technológii je náš Infrared Shell.

Vykurovacie teleso sa používa v spojení s Custom Cork Liner. Tieto dve technológie umožňujú 100% prispôsobenie vnútornej topánky a vonkajšej topánky, a to práve v oblastiach, kde je potreba dosiahnutia dokonalého spojenia lyžiarskej topánky. WHEATER SHIELD Nový systém integrovaný do plášťa poskytuje kompletné vodotesné funkcie, aby sa zabránilo preniknutiu vody do topánky. A ako všetci vieme, suché nohy sú teplé a pohodlné nohy!