+ Pridať inzerát

dámske FISCHER TRINITY, AIR tec + Fischer W9

dámske FISCHER TRINITY, AIR tec + Fischer W9
Slovakia Košický kraj Košice Published October 23, 2020 ID #761487

dámske lyže FISCHER TRINITY, AIR tec, light woodcore carbon + Fischer W9 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0483

Rádius a dĺžka:
13 (160cm); iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
118-68-100 (160cm);

Pôvodná cena: 429€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Klasika pre dámy, čo majú rady kratšie slalomové oblúky. Vnútri sa ukrýva odľahčené drevené sendvičové jadro (POPLAR WOOD CORE - topoľ) vystužené plátom z karbónových vlákien (AIR CARBON). Lyže sú vybavené podložkou WOMENTRACK a zodpovedajúcim viazaním W9.

Podložka WOMENTRACK je navrhnutá tak, aby dosahovala čo najnižšej možnej hmotnosti, je teda tiež o niečo kratšia, prispôsobená pre viazanie nastavené na dámske zjazdové topánky. Funguje na dobre známom rail systému, dovoľuje teda ľahké prenastavenie na potrebnú dĺžku skeletu topánky.

TRINITY MY STYLE predstavujú rovnako ako IVORY MY STYLE skvele točivé dámske lyže s decentným dizajnom a nízkou váhou. Rozdiel medzi oboma modely možno nájsť predovšetkým v ich tvrdosti - TRINITY sú o niečo mäkšie (nie je titanalu). Stred 68 mm a rádius 13 m / 160 cm predurčujú TRINITY MY STYLE ku svižnej jazde po zjazdovke v kratších a stredne dlhých oblúkoch. Vďaka ON-PISTE rocker, o málinko dlhšiemu prizdvihnutie špičky, je nasadenie oblúka neuveriteľne jednoduché v každej situácii. Lyže určené pre zdatnejších lyžiarky, do oblúka ale príjemne povedú aj lyžiarky stredne pokročilých.

technológia:

Air Tec: drevené jadro Air Tec je opatrené náročným striedavým frézovaním, ktoré na jednej strane znižuje hmotnosť jadra o 25% a na druhej strane zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti: hoci pružnosť i torzia zostávajú rovnaké.

Carbon Tech: špeciálna sieť z karbónových vlákien prináša výnimočné torzné vlastnosti a zároveň vyváženie tuhosti.

Sandwich Sidewall Construction: drevené jadro kombinované s bočnicami ABS v klasickej sendvičovej konštrukcii pre harmonickú pružnosť a dokonalú reakciu.

Rocker: Technológiu rocker vyvinula firma Fischer pre jazdcov, ktorí chcú dosiahnuť optimálneho výkonu. Kratšia kontaktná dĺžka lyže zabezpečuje ľahší zahájenie oblúku a jazdu šetriaca sily.

Women BMP: montážny bod viazania mierne vpredu umožňuje lyžiarkam ľahšie zatáčať a šetriť silu.