+ Pridať inzerát

dámske FISCHER TRINITY 110 VACUUM, WHITE/black ( ako NOVÉ )

dámske FISCHER TRINITY 110 VACUUM, WHITE/black ( ako NOVÉ )
Slovakia Košický kraj Košice Published December 13, 2020 ID #1280305

Použité dámske lyžiarky FISCHER TRINITY 110 VACUUM, WHITE/black, SOMATEC, VACUUM FULLfit, Ultralon, micro, macro ( ako NOVÉ ). Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK200029

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

278 (23.5cm) = veľkosť EU 37

Pôvodná cena : 475 €.

Dámske zjazdové topánky Fischer Trinity Vacuum 110 sú ideálnou voľbou pre športové lyžiarky, ktoré ocenia skutočne pevné obutie. Topánky budú oporou pri agresívnej a rýchlej jazde, ale zároveň zachovávajú veľkú mieru komfortu. Vnútorná topánočka je tepelne tvarovateľná.

Vacuum v názve znamená, že skelet topánok sa môže vytvarovať presne podľa tvaru končatín. To umožňuje špeciálne patentovaný polymér VACU-PLAST, vyvinutý výhradne pre zjazdové topánky Fischer, ktoré zaručujú stálosť vytvarovaných foriem.

Proces tvarovania možno aplikovať až 5x, trvá 10-20 minút. Možnosť úplne precízneho prispôsobenia každej individuálnej končatine prináša značné výhody: dokonalý tvar v oblasti chodidla, vrátane skvelého držania päty, čo robí topánku veľmi rýchlo reagujúcu a efektívnu.