+ Pridať inzerát

dámske FISCHER MY TURN BRILLIANT selection 2020 + Fischer RS

dámske FISCHER MY TURN BRILLIANT selection 2020 + Fischer RS
Slovakia Košický kraj Košice Published December 6, 2020 ID #1221425

Použité dámske lyže FISCHER MY TURN BRILLIANT selection 2020 + Fischer RS 10 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY200163

Rádius a dĺžka:
11 (150cm);
Parametre:
118-68-98 (150cm);

Pôvodná cena: 579€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Dámske lyže Fischer Brilliant My Turn RT so slalomovou geometriou z luxusnej rady BRILLIANT SELECTION. Vnútri sa ukrýva drevená sendvičová štruktúra s Titalovými a karbónovými výstužami. Lyže sú vybavené kvalitnou race podložkou RACETRACK. Podložka RACETRACK dovoľuje lyžiam maximálny možný priehyb pri zaťažení v oblúku, necháva tak vyniknúť dynamickým vlastnostiam materiálu.

Ponúka výhody rýchleho a jednoduchého prenastavenia rozstupu medzi pätkou a špičkou viazania na rôzne dĺžky skeletu topánky (modifikácia rail systému). BRILLIANT SELECTION predstavuje výber piatich ikonických modelov z kolekcie FISCHER. Ide o rôzne typy lyží, ktoré sú vždy kľúčové pre svoju kategóriu.

Tieto modely boli prepracované za použitia luxusnejších materiálov a obdarené niektorými delikátnymi detailmi. BRILLIANT My Turn nadväzujú na najobľúbenejší dámsky model z bežnej kolekcie, teda na My Turn 68. Oproti My Turn 68 sú vybavené výraznejšou podložkou RACETRACK, ktorá je celkovo robustnejšia a prispôsobená viac agresívnejšej jazde po hranách.

Lyže navyše disponujú ďalšími výstužami, ktoré im dodávajú na tuhosti a okrem iného tiež tvoria ich charakteristický high end vzhľad. Tieto lyže vedia byť naozaj rýchle, svedčí im dynamická slalomová jazda, oblúky po hranách a svižné tempo.

Technológie:

Poplar Wood Core
Drevené jadro, ktoré napomáha ovládateľnosti lyží.

Sandwich Sidewall Construction
Drevené jadro kombinované s ABS bočnicami v klasickej sendvičovej konštrukcii pre vyvážený ohyb a dokonalú reakciu pri odraze.

Brilliant Selection Carbon
Výstuž z jednosmernej karbónovej štruktúry s usporiadaním v smere zaťaženia rozvíja výrazne dynamické vlastnosti lyží. Taktiež napriek nižšej hmotnosti zachováva rovnakú stabilitu ako bežná karbónová výstuž.

RaceTrack
Podložka RaceTrack má optimalizovaný flex s voľným prehybom pre dokonalý kontakt so zjazdovkou.

Sintered Bases
Sintrovaná sklznica má dlhšiu životnosť.

Women BMP
Montážny bod viazania je mierne vpredu a umožňuje lyžiarkam ľahšie zatáčať a šetriť silu.

On-Piste Rocker
Kratšia kontaktná dĺžka špičky lyže uľahčuje nasadenie do oblúka.