+ Pridať inzerát

dámske FISCHER MY TURN 68 2018 + FISCHER W9 ( TOP stav )

dámske FISCHER MY TURN 68 2018 + FISCHER W9 ( TOP stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published October 28, 2020 ID #876718

Používané dámske lyže FISCHER MY TURN 68 2018, AIR tec, LIGHT woodcore + FISCHER W9 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0844

Rádius a dĺžka:
11 (150cm); iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
118-68-100 (150cm);

Pôvodná cena: 513€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Klasika pre dámy, čo preferujú kratšie slalomové oblúky. Športové, ale veľmi ľahko ovládateľné lyže. Vo vnútri sa ukrýva odľahčené drevené sendvičové jadro Air Tec s vyfrézovanými vzduchovými kanálikmi, ktoré znižujú hmotnosť jadra zhruba o 25% oproti plnému. Lyže sú ďalej vystužené vrstvou karbónových vlákien. Vybavené sú odľahčenou podložkou SLR.

Podložka SLR 2 Women je navrhnutá tak, aby dosahovala čo najmenšiu možnú hmotnosť. Je prispôsobená pre viazanie na dámske lyžiarky. Funguje na rail systéme, čo dovoľuje jednoducho nastavovať viazanie na potrebnú dĺžku skeletu lyžiarky.

My Turn 68 predstavujú skvelo ovládateľné dámske lyže s decentným dizajnom a nízkou váhou. Sú určené k svižnej jazde v kratších a stredne dlhých oblúkoch. Vďaka On-Piste Rockeru je nasadenie oblúku neuveriteľne jednoduché v každej situácii. Lyže sú určené pre stredne pokročilé a zdatnejšie lyžiarky.

Technológie:

Air Tec - drevené jadro Air Tec je vybavené náročným frézovaním, ktoré na jednej strane znižuje hmotnosť jadra o 25% a na druhej strane zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti, hoci pružnosť a torzia ostávajú rovnaké.
Carbon Tech - špeciálna sieť z karbónových vlákien prináša výnimočné torzné vlastnosti a vyváženú tuhosť.
Poplar Wood Core - pre kľudné a dobre ovládateľné lyže.
Rocker - kratšia kontaktná dĺžka zaisťuje ľahší začiatok oblúku a jazdu šetriacu sily.
Sandwich Sidewall Construction - drevené jadro kombinované s bočnicami ABS v klasickej sendvičovej konštrukcii pre harmonickú pružnosť a dokonalú reakciu.
SLR Pro - nový dvojdielny systém pre minimalizáciu váhy a pre ideálny prenos síl.
Women BMP - montážny bod pod viazaním, mierne vpredu, umožňuje jazdkyniam jednoduchšie zatáčať a šetriť silu.