+ Pridať inzerát

dámske FISCHER BRILLIANT MY MTN 2019 + Fischer MBS 10

dámske FISCHER BRILLIANT MY MTN 2019 + Fischer MBS 10
Slovakia Košický kraj Košice Published December 2, 2020 ID #1182269

Použité dámske lyže FISCHER BRILLIANT MY MTN 2019, CARBON, ARAMID, WOODCORE, the brilliant selection + Fischer MBS 10 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0838

Rádius a dĺžka:
12 (155cm);
Parametre:
122-74-103 (155cm);

Pôvodná cena: 579€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Vynikajúce dámske All Mountain lyže z rady Brilliant Selection sú vhodné na rôzne typy zjazdoviek a nestratia sa ani v náročnejšom teréne. Kvalitné sendvičové drevené jadro s vrchným karbónovým plášťom.

Lyže sú vybavené podložkou, ktorá funguje na Rail systéme, čo dovoľuje jednoduché prenastavenie na potrebnú veľkosť lyžiarskej topánky. Na tvrdšom podklade ponúkajú dostatočnú kontrolu a na mäkkej či neupravenej zjadzovke sú stále stabilné a ľahko ovládateľné.

Fischer Brilliant My MT predsavujú príjemne ovládateľné športové lyže, ktoré vedia byť k lyžiarkam veľmi ohľaduplné.

Tieto modely boli prepracované za použitie luxusnejších materiálov a obdarené niektorými delikátnymi detailmi. Je tu okrem iného možné tiež bezplatne doplniť svoj portrét či logo priamo na lyžu. Na tvrdšom podklade ponúka dostatok kontroly a na mäkšie či neupravené zjazdovke nechajú ľahko preplávať aj kritickými miestami. V hlbšom snehu dovolí viac, než užšie modely určené výhradne na zjazdovky, manévrovanie uľahčuje znateľný ALL MOUNTAIN ROCKER.