+ Pridať inzerát

dámske ELAN DELIGHT SUPREME LS 2019, +Elan ELW 10 (TOP stav)

dámske ELAN DELIGHT SUPREME LS 2019, +Elan ELW 10 (TOP stav)
Slovakia Košický kraj Košice Published December 2, 2020 ID #1182340

Použité dámske lyže ELAN DELIGHT SUPREME LS 2019, LIGHT skiing, woodcore, slim shape + Elan ELW 10 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190145

Rádius a dĺžka:
12,8 (158cm);
Parametre:
125-78-107 (158cm);

Pôvodná cena: 647€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Lyže Delight Supreme robia česť svojmu menu a skvele kombinujú nízku hmotnosť a špičkový výkon.

Ide o najdokonalejšie univerzálne dámske lyže, ktoré zvládnu akékoľvek podmienky, s ktorými sa na svahoch môžete stretnúť. Tento model je extra pevnou verziou najľahších lyží na svete a je určený pre lyžiarky, ktoré chcú odolné a dynamické lyže vhodné pre akýkoľvek terén. Nemusíte robiť prestávky po niekoľkých jazdách, pretože vďaka nízkej hmotnosti tychto lyží ušetríte energiu a vydržíte na svahu celý deň. Patentovaná technológia SlimShape výrazne znižuje hmotnosť lyží, prispieva k optimálnemu držaniu hrán od špičky po pätu a k priamemu prenosu sily na hrany lyží vo vysokej rýchlosti.

Zosilnená karbónová výstuž zaručuje veľkú pružnosť a stabilitu vo vyšších rýchlostiach. Táto technológia umožňuje lyžiarkam zatáčať a carvovať ako nikdy predtým!

PARAMETRE:

Zaradenie: Pretekárske zjazdové lyže, Dámske zjazdové lyže
Určenie: dámske
Schopnosti lyžiara : závodné
Výrobca Elan
Typ: all mountain
Technológie:

- SlimShape
Technológia SlimShape výrazne znižuje hmotnosť a zároveň zaručuje odolnosť a pružnosť lyží. Optimálna pružnosť zlepšuje prenos energie od lyžiara k lyžiam, čím zaručuje spoľahlivú kontrolu nad lyžami v oblúkoch.

- Profil Early Rise Rocker
Profil Early Rise Rocker umožňuje plynulé oblúky vďaka miernemu profilu rocker na špičke a päte.

Dual Sidewall kombinuje vertikálne bočnice s konštrukciou Cap a čiastočnú bočnú hranu na vonkajšej hrane lyže, čo zaručuje hladký prejazd oblúkom.

- Jadro Tubelite Wood Core
Jadro tubeLite využíva dve ľahké karbónové trubičky, ktoré sú vložené do laminovaného dreveného jadra. Výsledkom sú ľahko ovládateľné a stabilné lyže.

- Výstuže Laminát
Výstuž z laminátu optimalizuje pružnosť lyží a znižuje ich hmotnosť.

- Systém Power Shift
Power Shift je systém viazania s pružnou konštrukciou plate-in-plate, ktorý prispieva k maximálnej pružnosti. Viazanie má tenký profil z ľahkých kompozitných materiálov, vďaka ktorým výborne tlmí vibrácie.