+ Pridať inzerát

dámske DYNASTAR INTENSE 10 + LOOK XPRESS 11 ( TOP stav )

dámske DYNASTAR INTENSE 10 + LOOK XPRESS 11 ( TOP stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published December 2, 2020 ID #1182264

dámske lyže DYNASTAR INTENSE 10, Power DRIVE inside + LOOK XPRESS 11 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0607

Rádius a dĺžka:
12 (153cm);
Parametre:
120-73-104 (153cm);

Pôvodná cena: 498€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.
K vysokému výkonu nepotrebujete za každú cenu lyže, ktoré sú obtiažne ovládateľné. Lyže Dynastar INTENSE 10 boli navrhnuté pre pokročilé lyžiarky a kombinujú špičkové technológie s inovatívnou konštrukciou, ktorá je prispôsobená pre ženy. Technológia Active Light Core a Powerdrive sa spojili a sľubujú prirodzenú flexiu, jedinečnú stabilitu, dynamickú energiu a bezkonkurenčné držanie na hrane.
pre pokročilé lyžiarky
s konštrukciou prispôsobenou pre ženy
prirodzená flexia, jedinečná presnosť a stabilita
Technológia Powerdrive je dodávaná s aktívnym jadrom Active Air, ktoré poskytuje lepšiu kontrolu na hranách, živší prejav, plynulejšie oblúky a celkovo väčšie pohodlie na všetkých druhoch snehu. To všetko kombinuje s pocitom kontroly a ľahkosti.

Použité Technológie:

LIGHTNESS
Pri konštrukcii lyží LIGHT sme uplatnili skúsenosti získané pri výrobe skialpinistických lyží pre zníženie hmotnosti lyží bez kompromisu na výkone.

ACTIVE AIR CORE
Jadro s hmotnosťou 370 g má nižšiu hustotu vďaka polyuretanu, ktorý tiež pomáha znižovať hmotnosť (-70 g / jadro). Polyuretan býva využívaný samostatne alebo v kombinácii s drevom alebo inými materiálmi, ktoré umožňujú redukciu celkovej hmotnosti a vylepšenie výkonnosti jadra

POWERDRIVE
Technológia POWERDRIVE spočíva v použití bočníc z troch materiálov pre prirodzenú flexiu, a tým pádom aj jedinečnú stabilitu a kontakt so svahom. Technológia POWERDRIVE je vždy prispôsobená konkrétnemu typu lyže a terénu, či už sa jedná o pretekárske lyže alebo skialpinistické, a zaručuje tak spoľahlivú kontrolu za každých podmienok.