+ Pridať inzerát

dámske ATOMIC CLOUD 9 2019 + Atomic L 10 lithium

dámske ATOMIC CLOUD 9 2019 + Atomic L 10 lithium
Slovakia Košický kraj Košice Published December 2, 2020 ID #1182280

Použité dámske lyže ATOMIC CLOUD 9 2019, woodcore, titanium + Atomic L 10 lithium s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0816

Rádius a dĺžka:
13,4 (157cm);
Parametre:
120-73-101 (157cm);

Pôvodná cena: 449€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Dámske zjazdové lyže Atomic Cloud sú najobľúbenejší a najpredávanejší rad od Atomic. A to úplne právom. technológia Full sidewall sa stará o presné vyjdenie oblúka v každej rýchlosti. Servotec Light tlmí vibrácie, ktoré pri jazde vznikajú, a zvyšuje tak stabilitu. Podobnú funkciu plní aj Densolite jadro. Lyže sú vybavené viazaním lithium 10 s váhovým odporúčaním do 100 kg. Atomic Cloud 9 je lyža vhodná predovšetkým pre rekreačné lyžiarky a pokročilých. Svojou konštrukciou sa hodí na upravené zjazdovky.

Vďaka veľmi ľahkému a pevnému jadru Densolite vystuženého titanalovou platňou, doplnené o „posilňovač riadenia“ Servotec Light zabudovaného do zvršku lyží pre skvelú stabilitu a ľahkosť ovládania, sú suverénne Atomic Cloud 9 svetovo najpredávanejším dámskym modelom určeným na zjazdovku.

Najpredávanejšie dámske lyže pre rekreačnú lyžiarku. Krojenie lyží priamo núti do rezaných oblúkov a odvedú všetkú prácu za vás.
Konštrukcia:
kompozitové jadro - densolite core
Servotec - technológia, vďaka ktorej sa lyže ľahšie ovládajú pri vysokej rýchlosti
Full Sidewall - sendvičová konštrukcia, ktorá zaručuje presný prenos energie do hrán a dlhú životnosť klúčových vlastností,
Hlavné prednosti:
ľahké, tlmivé penové jadro Densolite
bočnice Full Sidewall garantujú 100% prenos sily a dokonalé držanie hrán
technológia Servotec Light uľahčuje a urýchľuje riadenie lyže
titánový stabilizátor
štrukturovaný top sheet