+ Pridať inzerát

dámske 167cm BLIZZARD VIVA CX 310 IQ, ( TOP stav )

dámske 167cm BLIZZARD VIVA CX 310 IQ, ( TOP stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published October 29, 2020 ID #889001

Použité dámske lyže BLIZZARD VIVA CX 310 IQ, BLACK/violet + Marker TP 10 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190142

Rádius a dĺžka:
15 (167cm);
Parametre:
116-70-100 (167cm);

Pôvodná cena: 359€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Rekreačné zjazdové lyže Blizzard Viva CX 310, ktoré sú vhodné prevažne na upravenú zjazdovku. Lyže sú vybavené IQ systémom viazania, ktorý tvorí homogénny celok medzi lyžou a viazaním.

Detaily produktu:

Pohlavie: ženy
Terén: 70% upravená, 30% neupravená zjazdovka
Schopnosti: začiatočník, stredne pokročilý
Rýchlosť: nízka až stredná
Doska: IQ systém
Konštrukcia: kompozitová konštrukcia, X-frame, dvojité sklolaminátové zosilnenie
camber: full camber
Konštrukcia:

kompozitová konštrukcia

X-frame

dvojité sklolaminátové zosilnenie

TECHNOLÓGIE:

IQ systém viazania
IQ je prvý systém viazania, ktorý tvorí homogénny celok medzi lyžou a viazaním. Viazanie, lepšie povedané koľajnica viazania, je súčasťou konštrukcie lyže. Výhodou pre lyžiara je nižšia hmotnosť setu, priamy a precízny prenos síl na hranu a plynulý priehyb lyže. Dámske modely Viva majú 2 montážne body, ktoré umožňujú montáž podľa zdatnosti lyžiarky. IQ systém sa používa v celej kolekcii BLIZZARD.

Full Camber
Tradičná camber konštrukcia bez rockeru určená prevažne na upravený terén. Dôraz je kladený na rýchlu reakciu pri začatí oblúku a perfektné vedenie lyží na hranách. Odporúčame pre zdatných lyžiarov s technikou jazdy po hranách bez šmýkania.

Side Wall
SIDE WALL - bočné hrany konštrukcie: V spojení s IQ systémom viazania dosiahnete maximálne precízny prenos síl na hrany lyže.