+ Pridať inzerát

č.EU 44,5 ATOMIC HAWX ULTRA R110 2020 ( TOP stav )

č.EU 44,5 ATOMIC HAWX ULTRA R110 2020 ( TOP stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published October 28, 2020 ID #874970

Použité lyžiarky ATOMIC HAWX ULTRA R110 2020, GREY/green, THINSULATE, MEMORY FIT, micro, macro, canting ( TOP stav ) Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK190144

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

330 (29cm)= veľkosť EU 44,5; iné veľkosti na vyžiadanie.

Pôvodná cena : 459 €.

Atomic Hawx Ultra R110 je pokročilým modelom pánskej lyžiarskej topánky, ktorá v sebe kombinuje zaujímavý design, pohodlie, ale predovšetkým vysoký výkon na svahu. Atomic i-Flex zóna skeletu je v novej generácii topánok Hawx lokalizovaná na chodidle, aby v oblúku zaistila ešte prirodzenejšie prehnutie topánky pre lepšiu rovnováhu, lepšiu kontrolu a ľahšie ovládanie lyže.

I keď je topánka navrhnutá s ohľadom na mužskú anatómiu, dá sa ďalej individuálne prispôsobiť pomocou teplom tvarovateľných zón systému Memory Fit, ktoré sú vo vnútornej topánke, a takisto i v skelete. Vnútorná topánka je dokonale tepelne izolovaná vďaka vrstve 3M Thinsulate.

To všetko zaisťuje maximálny komfort i pri celodennom lyžovaní. Pokiaľ ste skúsený, športovo zameraný lyžiar a nechcete zľaviť z nárokov na pohodlí ani na výkon topánky, Atomic Hawx Ultra R110 sú perfektnou voľbou.

Jej tvar je možné prispôsobiť teplom tvarovateľnou penou. Topánka je vybavená systémom Memory Fit, ktorý umožňuje teplom sformovať aj skelet. Výsledkom je topánka, ktorá sa plne adaptuje vašim individuálnym potrebám a poskytne pevnú oporu aj pri agresívnej jazde.