+ Pridať inzerát

č.EU 38-38,5 dámske NORDICA SPORTMACHINE NFS 85 W

č.EU 38-38,5 dámske NORDICA SPORTMACHINE NFS 85 W
Slovakia Košický kraj Košice Published November 9, 2020 ID #984312

Použité dámske lyžiarky NORDICA SPORTMACHINE NFS 85 W, W´s fit, micro, macro, comfort fit. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK_0031

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

285 (24cm-24.5cm); EU 38-38,5

Pôvodná cena : 289 €.

Lyžiarske topánky Nordica Sportmachine WS - komfortné dámske športové topánky s technológiou HP SLIDE-IN systém ľahkého obutia - pomocné roztváranie priehlavku, uľahčujúce obutie topánky a PFP Performance Fit HEAT READY - materiál, ktorý sa teplotou ľudského tela formuje podľa tvaru nohy. Na päte je otvor pre inštaláciu vyhrievania, ktoré nie je súčasťou obuvi.
Profesionálne zvládnuté a do posledného detailu prepracované technológie a dizajn sú presne tým, čo zdobí tento výrobok.

Nordica Sportmachine je dámsky model určený pre mierne-pokročilých a pokročilých lyžiarov. Športový a veľmi pohodlný zároveň. Vybavený dvojitou vrstvou - zvýšenie teplo. Pre ženy, ktoré sú najviac citlivé na chlad, topánka je pripravený na inštaláciu väčšiny vykurovacích systémov na trhu. Implementácia NFS prirodzený postoj nôh Takáto poloha poskytuje rýchlejší prechod do oblúkov s razantnejším gripom na hranu a lepšou ovládateľnosťou lyže počas celého oblúku, vyšší výkon, cit a lepšia rovnováha.
Technické parametre:
Farba – black/ gold

Typ - dámske
Skelet - SEBS
• Extra - mäkký materiál s dotykom chodidla
• Lepšie obalenie chodidla
• Uzavretá vrstva oproti skeletu ktorá pomáha tepelnej izolácii.
V niektorých modeloch je súčasťou super mäkký fleece alebo kožušina pre zlepšené izolačné vlastnosti a poskytujú ešte viac tepla.


Podšívka s prípravou na vyhrievanie
Príprava na inštaláciu. Vhodná pre väčšinu systémov na vyhrievanie na trhu.

Výrobca: Nordica