+ Pridať inzerát

č.EU 36-37 dámske ATOMIC LIVE FIT plus, micro, macro

č.EU 36-37 dámske ATOMIC LIVE FIT plus, micro, macro
Slovakia Košický kraj Košice Published November 9, 2020 ID #984406

Použité dámske lyžiarky ATOMIC LIVE FIT plus, micro, macro, comfortable by sidas, white/grey. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK_0163

Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo):

279 (23cm); 279 (23.5cm); EU 36-37

Pôvodná cena : 199 €.

Sú stredne tvrdé lyžiarky z modelovej rady Live Fit, ktoré sú navrhnuté pre kontinuálne a automatické adaptovanie topánky na nohu svojho nositeľa. O to sa starajú unikátne Live Fit zóny, ktoré tesne obopnú nohu a automaticky zaistia perfektné držanie v každej fáze jazdy. Lyžiarky ASY Comfort Liner spolu s pevným skeletom zaisťujú precízny prenos sily na lyže, zatiaľ čo dve široké pracky a velcro pás zaisťujú pevnú oporu a ľahké obúvanie a vyzúvanie. Lyžiarky sú ideálne pre pokročilé športovo založené lyžiarka ale aj začiatočníčky, ktoré sa chcú rýchlo zdokonaliť a ktoré hľadajú kombináciu komfortu a výkonu.

Life Fit Zóny
Tieto zóny sa automaticky prispôsobia podľa tvaru chodidla lyžiarov a zaistia tak okamžite viac pohodlia, lepší pocit, lepšie prúdenie krvi do chodidla, viac tepla a spokojnejšie chodidlá.

Live Fit Performance
Life Fit zóny sú umiestnené na laterálnej strane aby eliminovali "horúce miesta", zatiaľ čo mediálna strana topánky zostáva pevná pre maximálny prenos sily.
modely Burner a Tracker

Blow Out Zones
Mediálne a laterálne Live Fit zóny dovolia chodidlu prirodzene sa rozšíriť počas ťažkých dopadov, pre maximálny komfort a pohlcovanie nárazov.