+ Pridať inzerát

BLIZZARD QUATTRO 7.2 IQ 2018, Black/yellow+ Marker TP 10

BLIZZARD QUATTRO 7.2 IQ 2018, Black/yellow+ Marker TP 10
Slovakia Košický kraj Košice Published October 28, 2020 ID #875835

Použité lyže BLIZZARD QUATTRO 7.2 IQ 2018, Black/yellow+ Marker TP 10 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190139

Rádius a dĺžka:
12 (153cm); iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
119-72-102 (153cm);

Pôvodná cena: 450€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Carvingové lyže značky Blizzard. Model Quattro 7.2 IQ je určený pre športových lyžiarov, ktorý obľubujú jazdu s prevažne strednou rýchlosťou. Majú IQ suspension kompozitovú konštrukciu a dvojité sklolaminátové zosilnenie.

Zjazdové lyže Blizzard Quattro 7.2 IQ sú univerzálne lyže pre stredne pokročilých a pokročilých lyžiarov ideálne na jazdu s krátkym až stredným oblúkom pri stredných rýchlostiach. Vďaka použitým technológiam sú lyže lahko ovladatelne a stabilné. Sú vyrabané v súlade s quattro konceptom. Ak hladáte športové univerálne lyže modelový rad quattro sa Vám určite zapáči.Quattro koncept je kombináciou 4 konštrukčných prvkov: systém, tvar, rocker a konštrukcia špeciálne navrhnutý tak, aby optimalizoval kľúčové vlastnosti ako stabilita, presnosť, obratnosť a kontrola.

Suspension je krátky športový spojler, ktorý prechádza v strednej časti lyže Power doskou a vďaka tomu optimálne tlmí vibrácie.

PARAMETRE:

Pohlavie: unisex
Obdobie: použitia jeseň/zima
Konštrukcia:

IQ suspension zložená konštrukcia

dvojité sklolaminátové zosilnenie

Quattro technológie

Duratec

90% side wall

Spaceframe 3D

3 matrix

Technológie:

90% Sidewall
Sidewall zabudovaný do konštrukcie lyže má nasledujúce výhody:

Vyšší prenos síl na hrany lyží = držanie hrán na zľadovatenom teréne
Stály tlak na hranu pozdĺž celej dĺžky lyže
Väčšia stabilita celej konštrukcie
Dokonalá kontrola
Maximálna carvingová výkonnosť
Konštrukcia "90% Sidewall" je používaná prevažne v závodnom lyžovaní a športových modeloch pre ambicióznych lyžiarov. Použitím fenolovej bočnej hrany v takmer celej dĺžke lyže sa dosiahne vyššia torzná pevnosť, lepšie tlmenie a dynamický precíznejší prenos síl na hranu lyže.

Spaceframe 3D - je špeciálna odľahčená 3D vrstva vyrobená z titánu. Zaisťuje optimálny prenos síl na hrany, maximálnu torznú pevnosť a vysokú stabilitu. 3D flex zóny optimalizujú priehyb, odľahčujú konštrukciu lyže a uľahčujú točivosť.