+ Pridať inzerát

Blizzard Firebird Ti 2019 Black/red,Woodcore,Titan(Top Stav)

Blizzard Firebird Ti 2019 Black/red,Woodcore,Titan(Top Stav)
Slovakia Košický kraj Košice Published November 9, 2020 ID #985061

Použité lyže Blizzard Firebird Ti 2019 Black/red, Woodcore, Titan + Marker Tpc 10 ( Top Stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY200393

Rádius a dĺžka:
13,5 (166cm); iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
121-71-104 (166cm);

Pôvodná cena: 625€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Ak máte radi rýchlu karvingovú jazdu na čerstvo upravenom menčestrovom snehu tieto lyže sú navrhnuté pre vás. Lyže sú inšpirované svetovým pohárom, sú maximálne živým modelom navrhnutým pre pokročilých lyžiarov, ktorí majú radi oblúky s krátkym až stredným polomerom. Jazda na lyžiach Firebird Ti je maximálne stabilná pre lyžovanie prevažne po hranách bez šmýkania. Tieto lyže Vám umožnia cítiť sa sebavedome na akomkoľvek svahu bez ohľadu na to, ako náročná alebo rýchla trať bude.

Technológie:

Drevená sendvičová závodná konštrukcia Ti, s dvojitým titánovým a karbónovým zosilnením
DuraTec
Grip walk
Full camber
Partial Sidewall
Konštrukcia "Sidewall" je používaná prevažne v závodnom lyžovaní a športových modeloch pre ambiciózneho lyžiara. Sidewall zabudovaný do konštrukcie lyže poskytuje vyšší prenos síl na hrany lyží = držanie hrán na zľadovatenom teréne, stáli tlak na hranu pozdĺž celej dĺžky lyže, väčšiu stabilitu celej konštrukcie, dokonalú kontrolu a maximálnu carvingovú výkonnosť.

Duratec: Výrobca navrhol lyže tak aby maximalizoval ich pevnosť a odolnosť. Preto sú lyže s Dura-tec tchnologiou vybavené hliníkovými ochrannými špičkami, ktoré chránia celú špičku lyže a predlžujú životnosť. Zároveň majú vysoko odolný štruktúrovaný povrch proti poškriabaniu a silnejšiu vrchnú fóliu s povrchovou úpravou.
Full Camber: Tradičná camber konštrukcia bez rockeru určená prevažne na upravený terén. Dôraz je kladený na rýchlu reakciu pri zahájení oblúku a perfektné vedenie lyží na hranách. Doporučujeme pre lyžiara s technikou jazdy po hranách bez šmýkania. Táto technológia zároveň poskytuje lepšie držanie lyží na ľade.