+ Pridať inzerát

Blizzard Brahma 88 Flip Core Black/red, Carbon, Woodcore

Blizzard Brahma 88 Flip Core Black/red, Carbon, Woodcore
Slovakia Košický kraj Košice Published November 9, 2020 ID #984865

Použité lyže Blizzard Brahma 88 Flip Core Black/red, Carbon, Woodcore + Marker Squire 11 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY200399

Rádius a dĺžka:
18 (173cm) iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
127-88-111 (173cm)

Pôvodná cena: 759€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Freeridové lyže pre športových lyžiarov, vhodné do upraveného aj neupraveného terénu s prašanom. Dôraz je kladený na ľahkú ovládateľnosť v každom teréne a skvelé vedenie lyží na hranách. Dosahujú vysokú až veľmi vysokú rýchlosť.

Väčšia stabilita a ľahšia ovládateľnosť lyží - priľnavosť hrán a stabilita lyží umožňuje mať jazdu pod kontrolou aj v horších podmienkach.

Freeride Allmountain lyže s novým designom.
Väčšia stabilita a ľahšia ovládateľnosť lyží - priľnavosť hrán a stabilita lyží umožňuje mať jazdu pod kontrolou aj v horších podmienkach.
Rocker Camber Rocker - prehnutie lyže s rockerom na špičke a päte a s camberom v strede lyže. Dôraz je kladený na jednoduché ovládanie lyže v ľubovoľnom teréne, zachováva si perfektné vedenie lyží na hranách. Odporúčame pre športových a ambicióznych lyžiarov.
Carbon Flipcore - Technológia Flipcore spôsobila revolúciu vo vnímaní schopností rocker lyží. Carbon Flipcore je evolúciou tohto prevratného procesu v konštrukcii freeride lyží a posúva ich výkonnosť na hranicu možností. Integráciou dvojsmerných karbónových vlákien do oblastí rocker na špičke a päte lyže sa dosiahlo odľahčenie konštrukcie, vyššej stability a lepšej ovládateľnosti freeride lyží. Rocker časť lyží má pokojnejší prejav a sú menej náchylné k vibráciám. Carbon Flipcore prináša presnejší prenos síl v ľubovoľnom teréne.