+ Pridať inzerát

Augment Sc 2019 On Piste,Handcrafted Aut,Woodcore (Top Stav)

Augment Sc 2019 On Piste,Handcrafted Aut,Woodcore (Top Stav)
Slovakia Košický kraj Košice Published November 23, 2020 ID #1119934

Použité Lyže Augment Sc 2019 On Piste, Handcrafted Aut, Woodcore, Titanium + Look Nx 12 ( Top Stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190334

Rádius a dĺžka:
15 (170cm);
Parametre:
114-67-100 (170cm);

Pôvodná cena: 1 350€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Augment, je veľmi mladá rakúska firma, ktorá sa donedávna zameriavala len na špeciálne pretekárske lyže. Vzhľadom k tým najlepším referenciám aj dopytu zákazníkov po bežných komerčných modeloch postupne rozširuje svoju kolekciu aj o komerčne strihané závodné, športové, allmountainové a touringové modely.

S iba 68 mm pod topánkou sa jedná o typickú športovú lyžu. To navyše podčiarkuje aj absencia rockeru a klasická sendvičová konštrukcia s dvoma vrstvami titanalu. Najkratšia verzia má slalomový charakter, dlhšia verzia sa blíži obračkám.
V stredných rýchlostiach je úplne pokojná a aj na tvrdšom kopci drží ako pribitá.

Jedná sa o lyže pre športovo zameraných jazdcov a expertov, ktoré sú dobre technicky vybavení a dokážu využiť potenciál lyží a ich úzky stred, ktorý ich robí veľmi hravými, nabáda k aktivite a hovorí si o rýchly prechod z oblúka do oblúka. Vzhľadom na konštrukciu aj vykrojenie si SC veľmi dobre vedú najmä na tvrdším povrchu.

Vzhľadom k mäkšiemu naladeniu sa na ňom zvezú aj jazdci nižšej hmotnostnej kategórie a prevedenie by malo úplne ideálne vyhovovať športovo zameraným lyžiarom.