+ Pridať inzerát

Ak Ski Green Titan 2019,Woodcore,Ti,Carbon+ Ak 12 (Top Stav)

Ak Ski Green Titan 2019,Woodcore,Ti,Carbon+ Ak 12 (Top Stav)
Slovakia Košický kraj Košice Published November 24, 2020 ID #1124981

Použité Lyže Ak Ski Green Titan 2019, Woodcore, Titan, Carbon, Elastac, Swiss Handmade + Ak 12 ( Top Stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY200265

Rádius a dĺžka:
13 (165cm);
Parametre:
135-82-115 (165cm);

Pôvodná cena: 1 630€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Chceli by ste zažiť stabilnú a zároveň aktívnu, hravú jazdu na svahu aj mimo svah? S univerzálnymi lyžami AK Ski Green nie je táto kombinácia nemožná! Hlavnými aspektami lyží je veľmi pohodlná šírka stredovej časti presahujúcej 80 mm a krátky rádius.

Práve menší polomer robí z tejto lyže ultimátnu "hračku" na zasnežené svahy. Vďaka modernej geometrii a vyváženej tvrdosti nájde svoje využitie ako na upravenom svahu, tak aj v čerstvom prašane. Precízna stabilita aj pri vyššej rýchlosti je znakom všetkých lyží značky AK a nie je to iné ani pri modeli GREEN.

Sendvičová konštrukcia AK Ski Green je dokonalou kombináciou dreva, ocele, sklolaminátu, uhlíkového vlákna, titanalu a polyetylénu. Dizajnový koncept spoločnosti sa drží u osvedčeného a nadčasového spojenia čierneho gumového povrchu s farebným prevedením sklznice a bočníc v závislosti od typu lyže, vďaka ktorému možno ľahko rozoznať ich jednotlivé určenia.

VLASTNOSTI

skvelá sednvičová konštrukcia
ideálna torzná tuhosť lyže
jedinečný dizajn
pokoj a harmónia pri jazde