+ Pridať inzerát

AK SKI green 2019 woodcore, titan, carbon, TOP STAV

AK SKI green 2019 woodcore, titan, carbon, TOP STAV
Slovakia Košický kraj Košice Published October 28, 2020 ID #874380

Použité lyže AK SKI green 2019, woodcore, titan, carbon, ELASTAC, SWISS handmade + AK 12 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190129

Rádius a dĺžka:
13 (174cm); iné dĺžky na vyžiadanie
Parametre:
135-82-115 (174cm)

Pôvodná cena: 1 630,0 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Chceli by ste zažiť stabilnú a zároveň aktívnu, hravú jazdu na svahu aj mimo svah? S univerzálnymi lyžami AK Ski Piste Green nie je táto kombinácia nemožná! Hlavnými aspektmi lyží je veľmi pohodlná šírka stredovej časti presahujúcej 80 mm a krátky rádius. Práve menší polomer robí z tejto lyže ultimátnu "hračku" na zasnežené svahy. Vďaka modernej geometrii a vyváženej tvrdosti nájde svoje využitie ako na upravenom svahu, tak aj v čerstvom prašane.

Precízna stabilita aj pri vyššej rýchlosti je znakom všetkých lyží značky AK a nie je to iné aj pri modeli GREEN. Sendvičová konštrukcia AK Ski Pist Green je dokonalou kombináciou dreva, ocele, sklolaminátu, uhlíkového vlákna, titanalu a polyetylénu. Dizajnový koncept spoločnosti sa drží už osvedčeného a nadčasového spojenia čierneho gumového povrchu s farebným prevedením sklznice a bočníc v závislosti od typu lyže, vďaka ktorému možno ľahko rozoznať ich jednotlivé určenie.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI:

skvelá sednvičová konštrukcia
ideálna torzná tuhosť lyže
jedinečný dizajn
pokoj a harmónia pri jazde