+ Pridať inzerát

178 cm freeride SCOTT MISSION 78

178 cm freeride SCOTT MISSION 78
Slovakia Košický kraj Košice Published November 17, 2020 ID #1063545

Použité freeride lyže SCOTT MISSION 78, woodcore, All mountain rocker + Salomon Z12 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0568

Rádius a dĺžka:
14,7 (178cm)
Parametre:
128-89-115 (178cm);

Pôvodná cena: 600€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované

Scott Mission je horská lyžiarska lyžiarska lyžiarka, ktorá hľadá spoľahlivú a ľahko použiteľnú jazdu, na ktorej sa môžete pozrieť na hory. Lyžia má dvojitú bočnú časť s polomerom 14,7 ma pro-rocker nos. Tieto funkcie prinášajú poslaniu pekné na prítomnosti zjazdoviek, carving dobré stabilné línie dokonca aj na nasekané a mogulované behy. Je spravodlivé povedať, že priemerný lyžiar dnes chce chuť po celej hore; to je miesto, kde Misssion prichádza do svojej vlastnej podoby tým, že je všetkým všetkým ľuďom.

Odmeňuje pokročilejších lyžiarov a zároveň si zachováva úroveň predvídateľnosti a mäkkú spätnú väzbu pre lyžiarov, ktorí stále budujú dôveru. Výkon, keď sa nasníma na nepripravený sneh, zostáva dobrý a uspokojí tie, ktoré sa používajú na používanie celej hory na ich kopy. Celkovo je to skvelé, ľahké lyžovanie, ktoré funguje dobre vo väčšine podmienok a vyhovuje rôznym úrovňam zručností - čo viac by ste mohli požiadať!