+ Pridať inzerát

166cm ATOMIC REDSTER D2 GS 3.0 RACE STOCK FIS ( TOP stav )

166cm ATOMIC REDSTER D2 GS 3.0 RACE STOCK FIS ( TOP stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published October 28, 2020 ID #874842

Použité lyže obráčky ATOMIC REDSTER D2 GS 3.0 RACE STOCK FIS, ULTRA power woodcore, titanium + Atomic X 12 TL ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1057

Rádius a dĺžka:
18,1 (166cm);
Parametre:
106-65-88 (166cm);

Pôvodná cena: 997,0 €

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Lyže Redster sú najrýchlejší z celej rady Atomic. Vďaka novej technológii Doubledeck 3.0 je jazda s týmito lyžami veľmi rýchla a plynulá. Navyše s novou technológiou Ramp Tech, ktorá aktívne drží pozíciu vášho tela, udržujete telo perfektne vycentrované nad lyžami, čo podporuje kontrolu nad jazdou.

Lyže radu Race Ti sú určené pre výkonnostné lyžovanie.

TECHNOLÓGIE:

DOUBLEDECK 3.0 Technológia Doubledeck 3.0 je po veľkom úspechu technológie Redster Doubledeck už treťou generáciou tejto technológie. Inovácie zahŕňajú novú free-gliding vrchnú dosku k zvýšeniu stability a tlmenia, mäkšiu vpredu na zlepšenie zahájenia oblúku, a tvrdšiu vzadu pre prudšiu akceleráciu.

POWER WOODCORE RACE ROCKER Race rocker je nový tvar rockerového zakrivenia lyže, ktorý sa vyznačuje pozvoľným zakrivením. Camberová časť poskytuje extra presnú priľnavosť hrán, zatiaľ čo rockerová časť znamená ľahšie začatie oblúkov bez nevyžiadaného zasekávania hrán. Lyže s technológiou Race rocker sú ideálne pre zvýšenú bezpečnosť pri vysokých rýchlostiach.

TAPERED SIDEWALL Technológia Tapered Sidewall, čiže technológia kužeľovitej bočnice, je teraz novou technológiou radu Redster. Bočnica je silnejšia smerom k zadnej časti lyže, čo umožňuje väčšiu podporu pri akcelerácii.

TITANIUM POWERED Titánová vložka jadra po celej dĺžke lyže.