+ Pridať inzerát

165cm SALOMON BBR 7.5 Vshape + Salomon L 10 ( TOP stav )

165cm SALOMON BBR 7.5 Vshape + Salomon L 10 ( TOP stav )
Slovakia Košický kraj Košice Published October 28, 2020 ID #876201

Použité lyže SALOMON BBR 7.5 Vshape, Woodcore, dark blue + Salomon L 10 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1236

Rádius a dĺžka:
7;8;9;10;11 (165cm);
Parametre:
75 (165cm);

Pôvodná cena: 459€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Lyže Salomon BBR 7.5 určené pre rekreačných lyžiarov i športových lyžiarov umožňujú jazdu na akomkoľvek teréne. Rad BBR prináša viac možností na lyžovanie.

Špeciálny tvar V-shape a nízka hmotnosť lyží napomáhajú ľahkému začatiu oblúka a spoľahlivej jazde pre pokročilejších lyžiarov, ktorí si chcú užiť viac zábavy

Určenie: pánske a unisex
Lyžiar: rekreačné
Konštrukcia:

Monocoque: konštrukcia vyrobená vrstvením vlákien, prinášajúca viac pohodlia a ovládateľnosti.

V-Shape: nová generácia krojenia hrán s veľmi širokým tvarom špičky inšpirovaným surfingom. Vďaka V-shapu bude jazda prašanom veľmi jednoduchá a navyše sa dobre adaptujete aj ostatným terénom. V kombinácii s malým rádiusom a úzkou pätou umožňuje ľahšiu a rýchlejšiu točivosť.

Pulsepad - anti vibračné vrstva: vložená do prednej časti lyže napomáhajúca filtrovaniu vibrácií, lepšiu absorpciu nerovností terénu a hladkému kontaktu lyží so snehom.

Semi Sandwich: z hrany na hranu. Živosť so zvýšenou stabilitou pod viazaním.

Jadro: drevo od špičky po pätu lyže. Zaisťuje optimálnu stabilitu na snehu a účinné odpruženie. Maximalizuje kontakt lyže so snehom a filtruje vibrácie.