+ Pridať inzerát

165 cm ATOMIC NOMAD MAGNET, titanium ,all mountain rocker

165 cm ATOMIC NOMAD MAGNET, titanium ,all mountain rocker
Slovakia Košický kraj Košice Published November 27, 2020 ID #1150962

Použité lyže ATOMIC NOMAD MAGNET, titanium ,all mountain rocker, woodcore, titanium stabilizer + Atomic XTO 12 ARC s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0293

Rádius a dĺžka:
13,2 (165cm);
Parametre:
122,5-73-102 (165cm);

Pôvodná cena: 679€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Atomic Magnet Arc-L sú univerzálne all mountainové zjazdové lyže na všetky typy snehu. Vhodné predovšetkým na zjazdovku. Skvelá voľba pre stredné rýchlosti. Lyže sa dodávajú vrátane viazania XTO 12. Lyže radu Nomad sú lyže vhodné na upravenú zjazdovku.Ich skvelá športová konštrukcia je účelovo stavaná pre tvrdšie zjazdovky, pretože sa vyznačujú tvrdou flexiou, technológiou Down Sidewall 2.0 a 73 mm pod viazaním.A čo je najdôležitejšie, Nomad sa vyznačuje úplne novou technológiou ARC Technology, ktorá dovoľuje lyžiam sa prirodzene ohnúť ako luk, pre plynulejšiu a hladkú jazdu.

Konštrukcia:

ARC TECHNOLOGY Technológia ARC je významná pre rad cloudovej technológie Nomad. Táto technológia znamená, že lyže majú iba jeden montážny bod v strede lyže - Anchor Point. Toto umožní lyžu ohnúť ako luk, čo vedie k dokonalej trakcii a hladkej, prirodzenej jazde s menším vynaloženým úsilím.

ALL MOUNTAIN ROCKER Pre allmountainových lyžiarov hľadajúcich maximálnu všestrannosť. Maximálna podpora v mäkkom snehu na každom teréne, presvedčivé carvingové chrakteristiky rovnako tak ako bezproblémové šmýkanie na zjazdovke.

LIGHT WOODCORE Drevené jadro tlmí vibrácie a drží váhu tak, aby bolo možné s lyžou pohodlne manipulovať, to všetko bez straty výkonu. STEP DOWN SIDEWALL WOODCORE 2.0 TI Polo-škrupinová konštrukcia v oblasti špičky a päty lyže chráni lyžu pred mechanickým poškodením, sidewallová konštrukcia v oblasti viazania zlepšuje tlmenie a absorpciu nárazov, čím zlepšuje držanie na hrane. Drevené jadro po celej dĺžke lyže spolu s titanalovou vložkou dodáva lyži ohromujúci športový a dynamický charakter.

TITANIUM STABILIZER Kľúčové vlastnosti · Skvele ovládateľné lyže · Technológia ARC · Univerzálne All - mountain lyže · Určené pre stredne pokročilých lyžiarov · Určenie: 70 % upravený, 30 % neupravený povrch · Dodávané vrátane viazania Vhodné na zjazdovku aj mimo nej Tieto zjazdové lyže spadajú do kategórie All - mountain, teda do kategórie ponúkajúcej lyže, s ktorými si vychutnáte ranný menčester aj popoludňajšie neupravené zjazdovky.

Aj vďaka tomu sa skvele hodia pre lyžiarov, ktorí chcú jazdiť aj mimo zjazdovky. Ak teda požadujete univerzálne lyže, predovšetkým na slovenské hory, budú lyže od Atomic tou správnou voľbou. Dodajú vám istotu Atomic Nomad Magnet sú vybavené upevnením viazania s technológiou ARC, ktorá prenáša všetku energiu do jedného centrálneho bodu.

Jadro lyží je vyrobené z dreva. Oproti penovému jadru lepšie tlmí vibrácie a drží váhu tak, aby