+ Pridať inzerát

162cm ATOMIC REDSTER edge GS + Atomic XT 12

162cm ATOMIC REDSTER edge GS + Atomic XT 12
Slovakia Košický kraj Košice Published October 28, 2020 ID #876059

Použité lyže ATOMIC REDSTER edge GS, RACE ROCKER, SHOCKILLA + Atomic XT 12 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0309

Rádius a dĺžka:
15 (162cm);
Parametre:
115-72-100,5 (162cm);

Pôvodná cena: 675€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Zjazdové lyže Redster Edge GS. Atomic Race Ti GS je ideálna lyža pre športovo založených lyžiarov určená na jazdu skôr na upravenom svahu. Jej konštrukcia umožňuje plynulú jazdu v stredných až dlhších oblúkoch pri úspore vynaloženej energie.

Dve titánové vložky čiastočne dreveného jadra zvyšujú tuhosť lyže a zaisťujú tak excelentnú prenos energie na hranu. Shockilla sidewall obmedzuje vibrácie a zaisťuje tak plynulosť a pohodlie jazdy. Aj menej skúsený lyžiar tak bude mať nad lyží skvelú kontrolu aj pri vysokých rýchlostiach. Špička Race Rocker umožňuje presné zahájenie oblúku aj na tvrdším snehu.

Vďaka lyžu Atomic Race Ti GS si môže aj priemerne skúsený lyžiar užiť rýchlu a bezpečnú jazdu v čisto vykrojených oblúkoch napríklad pri obrovskom slalome. RACE ROCKER Race rocker je nový tvar rockerového zakrivenia lyže, ktorý sa vyznačuje pozvoľným zakrivením. Camberová časť poskytuje extra presnú priľnavosť hrán, zatiaľ čo rockerová časť znamená ľahšie začatie oblúkov bez nevyžiadaného zasekávania hrán. Lyže s technológiou Race rocker sú ideálne pre zvýšenú bezpečnosť pri vysokých rýchlostiach. FULL SIDEWALL POWER WOODCORE TITANIUM POWERED Titánová vložka jadra po celej dĺžke lyže.