+ Pridať inzerát

153 cm dámske HEAD ABSOLUT JOY GRAPHENE

153 cm dámske HEAD ABSOLUT JOY GRAPHENE
Slovakia Košický kraj Košice Published November 2, 2020 ID #932787

Použité dámske lyže HEAD ABSOLUT JOY GRAPHENE, Libra, pas + HEAD JOY 9 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0487

Rádius a dĺžka:
11,8 (153cm)
Parametre:
128-78-108 (153cm)

Pôvodná cena: 480€

Hrubé hrany a sklznica v bezchybom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované.

Popis:

Zabezpečia úplné pozdvihnutie na každom svahu. Lyže Absolute Joy sú mix ľahkosti, vyváženosti a dokonalej kontroly. Kombinácia nášho superľahkého kompozitného jadra, plášť Power Sidewall pre ľahkosť a absorpciu nárazov, vyváženosť a kontrola vďaka LIBRA, to všetko robí z tohto modelu zábavnú lyžu do všetkých terénov pre mierne pokročilých a pokročilých lyžiarov.
Super ľahká konštrukcia s kompozitovým jadrom a unikátnym materiálom Graphene
Dámske allround lyže pre pokročilé lyžiarky i začiatočníčky.
Zajistí naprosté pozdvižení na každém svahu, lyže Absolute Joy a mix lehkosti, vyváženosti a dokonalé kontroly, z ní činí perfektní nástroj pro nadcházející hry. Kombinace našeho superlehkého kompozitního jádra, plášť Power Sidewall pro lehkost a absorpci nárazů, vyváženost a kontrola díky LIBRA, to vše činí z tohoto modelu zábavnou lyži do všech terénů pro mírně pokročilé a pokročilé lyžaře. Navržené, aby přinášelo radost z lyžování, vázání Joy 9 AC SLR poskytuje výjimečnou zábavu a výkon při vynaložení poloviční snahy, výkon s menší únavou.