+ Pridať inzerát

Predám elektrickú kolobežku Xiaomi Mi Electric Scooter 2 M3

Predám elektrickú kolobežku Xiaomi Mi Electric Scooter 2 M3
Slovakia Košický kraj Košice Published November 23, 2020 ID #1114979

Predám novú elektrickú kolobežku Xiaomi Mi Electric Scooter M365 v bielom prevedení, použivanú veľmi málo. Najazdené do 5km, bez pádu/či škrabanca, 1x nabíjané.
K dispozícii je krabica + adaptér na nabíjanie + všetky manuály. Dôvod predaja-nevyužitá (výhra v súťaži). Pri rýchlom jednaní, možná dohoda na cene.
Po dohode viem priniesť KE, PO, SB, GL.


Hmotnosť 12.5 kg
Max.rýchlosť 25 km/h
Výkon 250 W
Nosnosť 100kg

Elektrická kolobežka Xiaomi Scooter 2 M365, s ktorou na jedno nabitie prejdete až 30 km, dosiahnete maximálnu rýchlosť 25 km/h.
V prípade vybitia môžete kolobežku používať ako odrážadlo. Kolobežka má pevnú a vysokoodolnú konštrukciu, vďaka ktorej zvládnete jazdu aj na nerovnom povrchu,
prípadne i za slabého dažďa. Páčka pre akceleráciu je umiestnená vpravo, naľavo sa nachádza brzda. Pokiaľ chcete kolobežku preniesť,
riadidlá sa jednoducho uvoľnia a sklopia k zadnému kolesu, čím sa zmenia na rukoväť a kolobežku tak ľahko a šikovne odnesiete.
Kolobežka váži iba 12,5 kg vďaka konštrukcii z leteckého hliníka.

Dokonalý prehľad o kolobežke môžete získať prostredníctvom mobilnej aplikácie.
Kontrola kapacity batérie a aktuálneho dojazdu je veľmi praktická. Uprostred riadidiel môžete sledovať počas jazdy stav batérie na svetelnom paneli s 4 LED svetlami.
Prostredníctvom aplikácie môžete sledovať prejdenú vzdialenosť a maximálnu rýchlosť.