+ Pridať inzerát

Kolobežka Yedoo Rodstr green

Kolobežka Yedoo Rodstr green
Slovakia Žilinský kraj Žilina Published December 10, 2020 ID #1248330

Predám novú superľahkú hliníkovú kolobežku Yedoo Rodstr, farba green zelená, nosnosť 150kg, veľkosť kolies 20"/16", s čeľusťovými brzdami, rám: hliníkový, výška riadidiel od 92cm do 98cm, hmotnosť 7,4 kg. Ku kolobežke je aj záručný list a je zabalená v originálnej krabici. Cena na internete od 350 eur nahor.

Pre viac info ma neváhajte kontaktovať cez emailový formulár alebo na mobile, osobný odber možný v Žiline alebo pošlem aj poštou. Inzerát je platný do zmazania.

Vlastnosti kolobežky Yedoo Rodstr:
Yedoo Rodstr môžete bez problémov vziať do práce aj na dovolenku, pretože váži len 7,4 kg! Ale neberte ju na ľahkú váhu! Vďaka hlinkovému rámu si užijete rýchlu jazdu aj napriek kompaktným rozmerom kolobežky. Štandardom je príprava pre jednoduchú montáž blatníkov, držiak fľaše aj integrovaný stojanček. Rodstr si skrátka vždy nájde dostatok miesta - či už na chodníku, v kufri od auta alebo vo vašom nabitom programe.

Tento univerzálny model je vďaka 20" prednému kolesu super na dochádzanie do školy či do práce, ale hladko zvládne aj ľahší terén. Vďaka čeľusťovým brzdám, spoľahlivým plášťom Kenda a ergonomicky tvarovaným držadlám si pri jazde užijete maximálne pohodlie. Navyše si môžete nastaviť riadidlá podľa svojich preferencií, a to v rozsahu 92-98 cm a aj napriek nízkej hmotnosti unesie až 150 kg, takže sa na nej prevezie každý!