+ Pridať inzerát

Predám cyklistické doplnky.

Predám cyklistické doplnky.
Slovakia Žilinský kraj Martin Published November 20, 2020 ID #1086238

Sivozelené gripy sú nové, len odskúšané, vyrobené z kombinácie silikónu, gumy a plastu. veľmi príjemne sa držia aj bez rukavíc.
Gripy BH Lock On som po mesiaci vymenil za iné, sú ako nové. Oba páry sa zaisťujú imbusovou skrutkou. Zadné svetlo je solárne a disponuje režimom svietenia a blikania. Duša Continental je nová, vhodná na trekové / krosové plášte veľkosti 28". Má autoventil. Neoprénový chránič zadnej stavby Lezyne je nový, na môj bicykel je malý. Fľaše sú nové a nepotrebujem ich, každá má objem 0,6 l. Sedlo som odmontoval z nového bicykla krátko po kúpe. Je určené na MTB a skôr pre chlapa. Rozmery: 260 x 145 mm. Kotúče sú značky Shimano RT10 a majú priemer 180 a 160 mm. Sú určené len pre organické platničky. Sedlovka je značky One1 Alloy C255. Dĺžka 400 mm, priemer 30.9 mm, zámka na 2 skrutky. Je ako nová, má len zo 2 drobučké škrabančeky. Demontoval som ju z nového biku kvôli prechodu na teleskopku.
Samostatná cena jednotlivých doplnkov: gripy 8 €, gripy BH 6€, zadné svetlo 5 €, duša 3 €, neoprénový chránič 5 €, každá fľaša 4 €, sedlo 20 €, kotúče 7 € a sedlovka 25 €. Veci predávam, pretože ich nepotrebujem. V prípade kúpy viacerých vecí alebo osobného odberu dám zľavu. Pozri aj ďalšie inzeráty s mojím menom.