+ Pridať inzerát

Krosový bicykel / ROMET ORKAN 7M / veľkosť M - 19 / NOVÝ

Krosový bicykel / ROMET ORKAN 7M / veľkosť M - 19 / NOVÝ
Slovakia Žilinský kraj Žilina Published December 6, 2020 ID #1219926

Predám úplne nový pánsky krosový bicykel ROMET OKAN 7 M /model 2020/ veľkosť rámu M - 19". Červená farba, hliníkový rám, veľkosť kolies 28". Katalógová cena 789 €. Plná SK záruka do septembra 2022. Bike nebol nikdy používaný, bezchybný stav.

Top výbava, pružinová vidlica SR Suntour, kotúčové brzdy Shimano, prehadzovačka Shimano Deore XT. Zoznam celej výbavy nájdete vo fotkách v inzeráte.

Bicykel je nový, zabalený v originálnej krabici. Stačí nasadiť predné koleso, pedále, sedlo a môžete vyraziť. Plná SK záruka. Do polky decembra 2020 je možné uplatniť garančný servis v autorizovaných servisoch. Viac info cez email alebo na mobile. Je možnosť poslať aj kuriérom, poštovné je 20€. Inzerát je platný do jeho zmazania.

Bicykle od poľskej značky ROMET sa vyrábajú v továrni v obci Podgrodzie pri Dębicy na základe komponentov od výrobcov z celého sveta. Najdôležitejšia časť bicykla, čiže cyklistický rám, je navrhovaný a štylizovaný podľa aktuálnych trendov cyklistického odboru. Starostlivý výrobný proces umožňuje získať vysokú kvalitu výrobkov.
ROMET dodáva na trh kvalitné bicykle už od roku 1971. ROMET môžme kvalitou jednoznačne prirovnať k slovenským výrobcom ako KELLYS, CTM alebo KENZEL.
Viac o tejto značke, o jej histórii, ale aj o technológií výroby nájdete na tejto webovej stránke https://www.romet.pl/sk/Vyroba,108,0.html