+ Pridať inzerát

Horský bicykel / ROMET Mustang M5 / veľkosť L - 19 / NOVÝ

Horský bicykel / ROMET Mustang M5 / veľkosť L - 19 / NOVÝ
Slovakia Žilinský kraj Žilina Published November 15, 2020 ID #1045504

Predám úplne nový horský unisex bicykel kvalitnej značky ROMET, model Mustang M5 2020, veľkosť rámu L, veľkosť kolies 29", katalógová cena 809 eur. Plná SK záruka do októbra 2022

TOP výbava - kvalitná pružinová vidlica SR Suntour XCR-DS, prehadzovačka Shimano Deore, kotúčové brzdy Shimano. Zoznam celej výbavy nájdete vo fotkách v inzeráte.

Bicykel je nový, zabalený v originálnej krabici. Stačí nasadiť predné koleso, pedále, sedlo a môžete vyraziť. Plná SK záruka. Do konca decembra 2020 je možné uplatniť garančný servis v autorizovaných servisoch. Viac info cez email alebo na mobile. Je možnosť poslať aj kuriérom, poštovné je 20€. Inzerát je platný do jeho zmazania.

Bicykle od poľskej značky ROMET sa vyrábajú v továrni v obci Podgrodzie pri Dębicy na základe komponentov od výrobcov z celého sveta. Najdôležitejšia časť bicykla, čiže cyklistický rám, je navrhovaný a štylizovaný podľa aktuálnych trendov cyklistického odboru. Starostlivý výrobný proces umožňuje získať vysokú kvalitu výrobkov.
ROMET dodáva na trh kvalitné bicykle už od roku 1971. ROMET môžme kvalitou jednoznačne prirovnať k slovenským výrobcom ako KELLYS, CTM alebo KENZEL.
Viac o tejto značke, o jej histórii, ale aj o technológií výroby nájdete na tejto webovej stránke https://www.romet.pl/sk/Vyroba,108,0.html