+ Pridať inzerát

E bike Crussis e-Guera 7.5 202/ v zabehu

E bike Crussis e-Guera 7.5 202/ v zabehu
Slovakia Bratislavský kraj Bratislava Published November 30, 2020 ID #1173203

Povodna cena 1700€, teraz z dovodu stahovania 1300€, bicykel je ako novy, v zabehu, najazdenych vca 150km
E-bike Crussis e-Guera 7.5 sme vyvinuli práve pre vás, pre vaše výlety prírodou, cestou necestou, po rovinách, cez kopce aj na túlanie po horách, po miestach, kam ste sa trebárs so svojím bicyklom ešte neodvážili.

Dámsky horský elektrobicykel e-Guera 7.5 je určený na jazdu v teréne , ale bez problémov zvládne aj cestu alebo cyklotrasu. Záleží len na vás. Od svojej kolegyne e-Fionna 7.5 sa líší veľkosťou kolies - dodávaný je na 27,5 "kolesách.

Hliníkový rám je vďaka pohodlnej geometrii plne prispôsobený dámskym potrebám. Geometria rámu zaisťuje skvelú stabilitu a ovládateľnosť e-biku, k čomu prispieva tiež batéria s Li-Ion článkami Panasonic 36V /522 Wh (14,5 Ah) / 630 Wh (17,5 Ah) vo verzii S. Tá je do rámu elektrobicykla plne integrovaná. Praktické, funkčné a k tomu oku lahodiaci dizajn. Čo viac si priať?

O dojazd a spoľahlivosť sa stará stredový elektromotor Bafang MAX drive (M400), s nominálnym výkonom 250W (max 500W), s krútiacim momentom 80 Nm . Použitie stredového elektromotora u tohto modelu prispieva veľkou mierou k ideálnemu vyváženiu elektrobicykla - ide o moderné riešenie používané u vyšších radov e-bikov po celom svete.

Dojazd e-bicykla je 130 km / 150 km vo verzii S - tu samozrejme vždy záleží na profilu trate a spôsobu využitia asistencie, ktorá je v prípade tohto modelu päťstupňová. A ako vlastne asistenciu ovládate? Ako u väčšiny elektrobicyklov prostredníctvom LCD displeja umiestneného na riadidlách. Farebný displej zobrazuje stav batérie, zvolený stupeň asistencie elektromotora, rýchlosť a prejdenú vzdialenosť.

Elektrobicykel je vyrábaný na kolesách s veľkosťou 27,5 ", ktoré sú v prípade horských bicyklov dnes už nevyhnutným štandardom, a vo veľkostiach rámu 17 "a 19". O radenie sa stará 9 rýchlostná prehadzovačka Shimano Deore a jazdný komfort vám spríjemnia kotúčové hydraulické brzdy, odpružená vidlica Suntour XCM HLO DS 27,5 " je vybavená pružinovým tlmením a disponuje zdvihom 100 mm.

Kolesá sú obuté do bikových plášťov MAXXIS FOREKASTER 27,5 X 2,35 , teda sa nemusíte báť, že by o priľnavosť elektrobicykla v teréne nebolo postarané.

E-bike je dodávaný bez blatníkov, osvetlenia, stojančeku ai. Tie však možno ku e-biku bez problémov dokúpiť a následne namontovať. Naopak súčasťou vybavenia je USB konektor pre dobíjanie mobilných zariadení.

Tak čo myslíte? Chcete vyraziť tam, kam sa s normálnym bicyklom nedostanete? Šliapnite do pedálov, elektrobicykel Crussis e-Guera 7.5 je pripravený vyraziť s vami!

Ak by ste predsa zatúžili po modeli s lepšou doplnkovou výbavou (Vidlica, prehadzovačka, silnejšie batérie ...), pozrite na e-bike e-Guera 7.5-S, e-Guera 8.5-S alebo e-Guera 9.5-S, ktorý má aj lepší motor Bafang M500.
Viac na: https://m.heureka.sk/elektrobicykle/crussis-e-guera-7_5-2020/#specifikacia