+ Pridať inzerát

Bicykel CTM 24 s kotúčovými brzdami, 8-12 r.

Bicykel CTM 24 s kotúčovými brzdami, 8-12 r.
Slovakia Bratislavský kraj Bratislava Published November 29, 2020 ID #1159164

Juniorský bicykel zn. CTM 3.0 s 24" palcovými kolesami, s mechanickými kotúčovými brzdami (disc brakes), odpruženou vidlicou a otočným radením Shimano 3x7 prevodov - bol servisovaný toto leto (výmena reťaze a výmena plášťov) a ešte 3 roky trvá záruka na rám. Je určený pre 8-12 ročných cyklistov.
Bicykel je po 1 dieťati – s bežnými známkami používania (viď. foto). Je
určený na výšku 130 až 150 cm, veľkosť rámu 13", kupovaný v Kaktusbike.
určenie: All mountain, resp. všestranný MTB bicykel
Bicykel disponuje ľahkým hlinníkovým rámom Junior Allu 6061, o bezpečné brzdenie sa starajú kotúčové brzdy Hayes Mechanical Disc Brake, ktoré fungujú za akéhokoľvek počasia rovnako spoľahlivo. Bicykel je samozrejme vybavený kvalitnou značkovou a odpruženou vidlicou Suntour XCT-JRDS 50MM 24", vďaka čomu zvláda jazdu do kopca i tvarovaný terén, čiže akýkoľvek terén na ktorý si dieťa trúfne :). Prehadzovač SHIMANO RDTY500D a kvalitnejšie pákové radenie SHIMANO STEF510/7 SP, až 21rýchlostí (3x7), vďaka čomu je možné hravo absolvovať aj dlhšie výlety.
Model je vybavený krytom prevodníkov proti vniknutiu nohavíc či nohy medzi prevodník a reťaz. Mierne širšie značkové plášte pre ľahšiu priechodnosť neupraveným terénom. Oproti modelom 1.0 a 2.0 je tento model vybavený kvalitnejším pákovým radením s odolnejším prešmykom a prehadzovačom, ale aj kvalitnejším, odolnejším a bytelnejším predstavcom a celým hlavovým zložením, kvalitnou vidlicou a prepracovanými brzdami.
Vďaka svojmu prepracovanému designu si tento „bike“ každého určite získa.
Dovolím si tvrdiť, že je to perfektne zladený stroj pre juniorských bikerov vo veku 8-12 rokov strihnutý v pretekárskom štýle. Je výnimočný ľahkou ovládateľnosťou všetkých prvkov a ľahkou pohodlnou jazdou. Mladí jazdci majú istotu v jazdnom prejave a nemajú problém s nastupovaním a vystupovaním vďaka konštrukcii rámu.
Určite aj vy chcete, aby sa Vaše dieťa zdokonaľovalo na bicykli, ktorý v čo najväčšej miere spĺňa bezpečnostné kritériá. Bicykel CTM všetky tieto náležitosti určite spĺňa a vie byť tým najlepším vodcom na ceste stať sa veľkým cyklistom a skutočne si užívať objavovanie sveta na dvoch kolesách. Samozrejme bez motivácie rodičov to nepôjde :).

K bicyklu môžem dodať aj návod, servisnú knižku, doklad o kúpe, servise, záruke. Uvedená cena je bez poštovného.

Dalšie technické parametre:
Riadítka: Zoom MTB-153, 600/25,4 mm
Hl.zloženie Neco steel 1-1/8"
Pedále: SP 877
Sedlovka: Zoom SP-102, 300/30,4 mm
Hmotnosť: 13,9