+ Pridať inzerát

Predám hokejku ccm jetspeed ft 3 PRO

Predám hokejku ccm jetspeed ft 3 PRO
Slovakia Banskobystrický kraj Banská Bystrica Published December 9, 2020 ID #1245192

Predám novú nepoužívanú hokejku ccm jetspeed ft3 PRO. Nová čepeľ pre ešte lepšiu hru
Čepeľ CCM JF 90 Blade s exkluzívnym tlmeným jadrom, zosilnenou oblasťou päty a špičky a povrchovou úpravou vám táto extrémne ľahká čepeľ poskytne výborný cit pre puk. Spracovanie, prihrávky a strely budete uskutočňovať s perfektnou precíznosťou a v maximálnej rýchlosti.

Milimetrovo presné pasy a tvrdé strely
Nová geometria shaftu s oblými hranami ponúka mierne vpáčenie hokejky dovnútra pre lepšiu manipuláciu pri streľbe a prihrávkach.

Shaft novej generácie
Vrstvený Nanolite karbón v kombinácii s materiálom Sigmatex vytvára neuveriteľne ľahký a súčasne odolný shaft, ktorý ocenia najmä profi hráči, ktorí spoznajú každý gram navyše.

Ľahký a odolný shaft
Shaft hokejky obsahuje exkluzívnu tkaninu Spread Tow, ktorá bola vyvinutá jedným z popredných výrobcov kompozitnej technológie, firmou Sigmatex. Hokejka je vďaka tomu nielen veľmi ľahká, ale i veľmi odolná.

Dokonalý tvar shaftu pre kontrolu a komfort
Nový tvar shaftu I & J Shape so zaoblenými hranami a konkávnymi stranami bol vytvorený v spolupráci s elitnými hokejistami, mladými hráčmi i profi ženami. Vďaka tomu vám hokejka ponúkne výborný komfort a kontrolu nad pukom. Flex a ohyb na foto. Pravačka.