+ Pridať inzerát

Predám vodný boxovací mech/pytel

Predám vodný boxovací mech/pytel
Slovakia Bratislavský kraj Bratislava Published October 27, 2020 ID #856411

Predám vodný boxovací mech
Predám minimálne použitý vodný boxovací mech Aqua Bruiser Bag. Skvelý mech v tvare ľudského tela je výborný kvôli miereným úderom do častí tela. V prípade, že ho práve nepoužívate, tak vypustíte vodu a jednoducho uložíte kamkoľvek. Jeho stav zodpovedá novému tovaru.

Aqua Bruiser Bag je vyrobený z vysoko kvalitného pružného vinylového materiálu naplneného vodou. Vaky využívajú všetku silu a výhody vody na zabezpečenie jedinečného boxu alebo školenia MMA. Unikátny vzhľad Aqua Bagu a vodnej náplne vyvolávajú dojem, že sú pri kontakte s ľudským telom. Nárazová energia je úplne absorbovaná, takže môžete trénovať dlhšie a tvrdšie, čo zvyšuje pohodlie tréningu, chráni kĺby a bez toho, aby vás vystavovalo vážnym zraneniam. Tréning na Aqua Bagu poskytuje obrovskú kombináciu a poskytuje silný zážitok.

Nový stál 250 eur a iba párkrát do neho bolo udreté. Bohužiaľ susedia neznesú údery ako akéhokoľvek mechu, tak musí ísť preč. Inak by som sa ho nevzdala, je to proste topka.

V rámci Bratislavy viem mech doručiť osobne alebo Vám ho viem poslať prostredníctvom pošty na dobierku. Cena poštovného je podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty.