+ Pridať inzerát

Predam Športtester TomTom Runner/ Spark (Cardio+Music)

Predam Športtester TomTom Runner/ Spark (Cardio+Music)
Slovakia Žilinský kraj Čadca Published October 23, 2020 ID #765553

Dobrý deň. Predám spoľahlivý a zachovalý GPS športtester značky TomTom Runner (vo verzii Cardio+ Music) so zápästným senzorom srdcovej frekvencie a interným úložiskom 3 GB. Športtester je vybavený silikonovým remienkom veľkosti L. Výhodami tohto športtestera je dlhá výdrž batérie, odolnosť, prehľadné a jednoduché menu (aj v českom jazyku), možnosť spárovania s telefónom prostredníctvom veľmi dobre spracovanej aplikácie TomTom Sport, kde si môžete sledovať vašu výkonnosť, prostredníctvom rôznych ukazovateľov (prejdená trasa, spálené kalórie, srdcova frekvencia, frekvencia krokov, priemerná dĺžka kroku a pod.) a štatistík.

Ďalšou výhodou je integrovaný zápästný senzor srdcovej frekvencie. Fanúšikovia hudby ocenia 3 GB úložisko (cca 500 skladieb) a možnosť pripojenia slúchadiel cez rozhranie bluetooth.
V prípade potreby je možne na športtester pripojiť akýkoľvek externý hrudný pás (nemusí byť originál tomtom) na meranie srdcovej frekvencie, ktorý využíva podporované rozhranie bluetooth.

Výhodou športtestera je vodotesnosť do 5 ATM čo úplne postačuje pre potreby kondičného plávania.

Športester podporuje “trackovanie” športov ako beh, beh na páse, cyklistika, plávanie, fitness, voľný štýl. Športester je vybavený podsvietením display-u. Súčasťou je kábel na nabíjanie.

Bližšie info po telefóne.