+ Pridať inzerát

Fitness biely náramok Polar LOOP 2

Fitness biely náramok Polar LOOP 2
Slovakia Žilinský kraj Liptovský Mikuláš Published November 15, 2020 ID #1041570

Čo Loop dokáže

Fitness náramok Polar Loop je zariadenie na sledovanie a vyhodnocovanie dennej aktivity.
Je vybavený pohybovým 3D senzorom, ktorý monitoruje pohybovú aktivitu a jej frekvenciu v rámci plynúceho času.

Dokáže tak s vysokou presnosťou určiť úroveň telesnej záťaže.
S tým sú spojené konkrétne funkcie ako
• "Sprievodca aktivitou" (Activity Guide), ktorá pomáha užívateľovi zostať aktívny celý deň a napríklad upozorní na dlhú dobu bez fyzickej aktivity
• "Zhodnotenie aktivity" (Activity Benefit), kde vám poradí ako dosiahnuť optimálnu dennú dávku pohybu. Loop dokáže určiť počet krokov,rozlíšiť ich podľa frekvencie na beh, chôdzu a určí hodnotu
• "Kalorického výdaju" (Calories Burned) alebo spálené kalórie
• "Kvalita spánku" kedy sleduje vaše spánkové cykly a vyhodnocuje ich.

Podľa frekvenčného zaťaženia dokáže Loop určiť aktivitu pri plávaní (je odolný voči vode) a iných činnostiach.
Poslúži tiež ako hodinky, ktoré v kľudovom stave ukazujú aktuálny čas.

Nechajte ho zapnutý 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Zobrazenie údajov

Loop má LED diódový displej, na ktorom sa zobrazuje aktuálny progres - počet prejdených krokov, hodnota spálených kalórií, koľko vám chýba k dosiahnutiu cieľa a presný čas.

S Polar Loop môžete plniť rôzne denné ciele (napr. určitý počet spálených kalórií), po ktorých dosiahnutí vás fitness náramok bude odmeňovať, prípadne notifikovať, že ste ešte cieľ nesplnili.

Spomínaný užitočný tzv. sprievodca fyzickou aktivitou vám povie, koľko aktivity musíte ešte vyvinúť, aby ste splnili denný cieľ. Napríklad, že si musíte ešte ísť na 30 min. zabehať alebo stráviť jednu hodinu chôdzou.

Toto všetko uvidíte priamo na LED displeji náramku.

Spracovanie nameraných hodnôt

Všetky namerané údaje je možné jednoducho prehliadať a analyzovať alebo aj zdielať na sociálnych sieťach pomocou mobilnej aplikácie Polar Flow. Dáta sa odosielajú, synchronizujú takisto do internetového denníka Polar Flow.

Mobilná aplikácia je zadarmo dostupná pre zariadenia iOS 7.0 a Android 4.3 a vyššie. Vďaka podpore Bluetooth 4.0 kompatibilný s mnohými smartfónmi a aj iPodmi.


Technológia Smart Bluetooth 4.0 (LE) nielen, že pohodlne dáta synchronizuje s mobilnou aplikáciou, ale tiež môžete merať srdcový tep pomocou ľahko pripojiteľného hrudného pásu POLAR H6, H7.

Znamená to, nielen že náramok eviduje dennú aktivitu, ale je schopný zaznamenať aj váš tréning.

Po skončení tréningu je možné v mobilnej aplikácii okamžite pozrieť výsledok merania doplnený číselnými údajmi a grafom tepovej frekvencie.
Výsledkom takéhoto merania je aj textové zhodnotenie prínosu tréningu pre váš organizmus.

Ako fitness tréner dobre slúži aplikácia Polar Beat, pomocou ktorej môžete usmerňovať váš tréning a nahrávať tréningové plány a trasy priamo do web aplikácie a tak zdieľať s inými športovcami. Dostupná je takisto zadarmo pre iOS a Android.