+ Pridať inzerát

COMPEX SP 6.0 - NOVÝ

COMPEX SP 6.0 - NOVÝ
Slovakia Prešovský kraj Prešov Published November 22, 2020 ID #1102643

Compex SP 6.0 je skvelý pomocník každého výkonnostného športovca, ale aj bežnú populáciu, na zvýšenie sily, formovanie svalstva a problémových partií rehabilitáciu.

Zvyšuje silu a vytrvalosť, pomáha rýchlejšie regenerovať, predchádzať zraneniam, uľavovať od bolesti a účinne rehabilitovať zvolenú svalovú skupinu.

Napomáha formovaniu problemových partí aj pri minimálnom úsilí.

Je odporúčaný pre športovcov trénujúcich viac ako 3 x týždenne. Obsahuje všetky programy a funkcie modelu SP 4.0, ale pre úplnú voľnosť pohybu je v bezdrôtovom prevedení. Disponuje 8mi MI-Sensory (MI-Sensor v každom module) pre zabezpečenie vysokej efektivity stimulácie svalových skupín. Má farebný LCD display, na ktorom sú zobrazené všetky detailné informácie o jednotlivých programoch, vrátane odporúčaného umiestnenia elektród.

Pred začatím vlastnej terapie preskúma Vaše svaly pomocou patentovanej technológie Muscle intelligence ™ a nastaví optimálne parametre. Tak je dosiahnuté maximálny účinok a zaručená úplná bezpečnosť všetkých programov.

Vedecké štúdie dokazujú, že COMPEX pomocou patentovaných 20tich minútových svalových elektrostimuláciou umožňuje navýšiť silové dispozície o 27%, výbušnosť o 15%, zvýšiť objem svalu o 8% alebo znížiť množstvo laktátu a odpadových metabolitov vo svaloch typicky o 25%.



PROGRAMY

posilňovanie
Vytrvalosť, Odolnosť, Sila, Výbušná sila, Všeobecný tréning, Stabilizácia trupu, Svalová hypertrofia, Tvorba svalov, Zahriatie svalov, Okysličenie

Úľava od bolesti
Úľava od bolesti TENS prúdy, Zníženie svalového napätia, Bolesť svalov, Bolesť krčnej chrbtice, Bolesť chrbta, tendinitída, Ťažké nohy, Prevencia kŕčov

rehabilitácia
Svalová atrofia, Posilnenie

Regenerácia / Masáže
Regenerácie po tréningu, regenerácie po pretekoch, Relaxačná masáž, Zníženie svalové bolesti po záťaži, Oživujúce masáž

fitness
Spevnenie paží, Posilnenie stehien, Tvarovanie brušných svalov, spevnenie brušných svalov, Tvarovanie zadku



OBSAH BALENIA

Ovládacia jednotka, 4 moduly, dokovacia stanica, nabíjačka, náhradné elektródy (16ks), prepravné puzdro, USB kábel. K prístroju poskytujeme podrobný český manuál a on-line poradenstva, štandardná 2-ročnú záruku s možnosťou jej predĺženia o 1 rok.