+ Pridať inzerát

Simplon Serum 55cm Campagnolo Chorus 11sp Mavic Cosmic Elite

Simplon Serum 55cm Campagnolo Chorus 11sp Mavic Cosmic Elite
Slovakia Bratislavský kraj Bratislava Published November 20, 2020 ID #1088452

Predám celokarbónový bicykel Simplon Serum, niekdajší top model značky ručne vyrábaný v Rakúsku - pôvodná cena 4500 eur
Veľkosť rámu je 55cm a sedlo sa dá vysunúť minimálne ešte o 5cm (z dôvodu predaja bola sedlovka predlžovaná na pôvodnú továrenskú dĺžku, aby si nový majitel mohol čo najlepšie upraviť svoj posed)
Hmotnosť 6.9kg
Na bicykli sa poslednú dobu vôbec nejazdilo, celkovo veľmi málo používaný (študujem medicínu a nemám na cyklistiku už toľko času) no bol vykonaný kompletný servis, kedy bol bicykel rozobraný do posledného dielu (+ nová reťaz a úplne nové kolesá s 2 ročnou zárukou) odvtedy bike len stojí.
O bicykel bolo výborne starané a je v top stave.
Pri výrobe boli zvolené organické tvary a použité technológie Double Chambre + Vibrex, kedy sú trubky vnútri spevnené prídatnou karbónovou stenou predelujúcu vnútorný priestor na 2 komory = vyššia tuhosť a lepší prenos energie.
Bicykel je oblúbený medzi vytrvalostnými jazdcami, ultramaratóncami a vrchármi, hlavne pre jeho pohodlnú, všestrannú geometriu a nízku hmotnosť.
V prípade záujmu môžem pridať cyklokomputer Sigma BC 1609 STS spolu so snímačom kadencie, 2x košík ELITE Mejio Race, nové návleky na radiace páčky, karbónové pedále s kuframi a na zákazku vyrobenú rámovú brašňu.

Komponenty:
Sada Campagnolo Chorus 11sp
Kolesá MAVIC COSMIC ELITE UST (nové)
Karbónové riadítka Syntace Racelite 2 Carbon
Karbónové sedlo Selle Italia SLR Monolink
Predstavec Syntace F109
Lanká a bowdeny Jagwire

Cena: 1399 eur, prípadne dohoda.