+ Pridať inzerát

195/65 R15 91H nové zimné pneumatiky WINTER PLUS M+S.

195/65 R15 91H nové zimné pneumatiky WINTER PLUS M+S.
Slovakia Prešovský kraj Poprad Published October 23, 2020 ID #759946

Predám 4 ks úplne nové zimné pneumatiky:

195/65 R15 91H WINTER PLUS M+S

205/55 R16 91H WINTER PLUS M+S

Pattern inspired by CONTINENTAL / BEST DRIVE. Dezén pneumatiky je inšpirovaný spol. CONTINENTAL, predávajú sa pod ich privátnou značkou.

Cena za 1 ks je 45 €.

Cena za 4 ks je 180 €.

Cena 45 € za kus platí pri odbere minimálne 4 kusov.

Pri kúpe 2 kusov je cena za kus 50 €, čiže 100 €.

Pneumatiky získali EU známky:

B - brzdenie za mokra
C - úspora paliva

Hlučnosť je 70 dB, tichá, komfortná pneumatika.

Pneumatiky sú úplne nové, priamo z výroby - záruka 2 roky.

K pneumatikám bude dodací a záručný list.

Pneumatiky sú licenčne vyrábané spol. CONTINENTAL vo výrobnom závode Continental / Matador Púchov, v závode Continental Barum / Otrokovice, v Continental Houzhen Industry China alebo v závode Rosava Biela Tserkev Ukrajina.

Osobný odber je možný v Poprade, Teplická cesta B2.

Pneumatiky sa objednávajú priamo na konkrétneho zákazníka - pred objednávkou požadujem zálohu 25 € vopred - aby sa nestalo, že pneumatiky objednám, zaplatím a ostanú mi navyše. Záloha sa odráta pri preberaní pneumatík alebo pokryje náklady na poštovné v prípade dobierky.

Pošlem aj na dobierku kuriérom Slovenskej pošty za príplatok 25 € - kvôli nepreberačom zásielok a baleniu požadujem túto sumu ako zálohu vopred.

Kto s uvedenými podmienkami nesúhlasí, prosím aby mi ani nepísal.

___

Je to špičková pneumatika, ktorá je špeciálne uspôsobená náročnejšiemu povrchu a nízkym teplotám. Hlbší dezén má viacero drážok, a dokáže tak ľahko odvádzať vodu a mokrý sneh. Táto schopnosť je dôležitá pre eliminovanie rizika aqua-planingu.

Vďaka mäkkým zmesiam a špeciálnemu členitému dezénu s lamelami sa dokáže auto ľahšie zachytiť na povrchu vozovky, nestráca ovládateľnosť a má optimálnu brzdnú dráhu a záber.

Pneumatika má okrem označenia M+S aj nový symbol 3PMSF (Three Peak Mountain Snow Flake - troj-vrcholová hora so snehovou vločkou)