+ Pridať inzerát

Plynovy ohrievač.Nový nepouživaný.

Plynovy ohrievač.Nový nepouživaný.
Slovakia Prešovský kraj Levoča Published November 24, 2020 ID #1127830

Pracovný tlak 37mbar na 11kg fľasu.
ŠPECIFIKÁCIA:

čierna farba
materiál: valcovaná oceľ
výhrevné teleso: 3 keramické platne
počet režimov: 3
zapaľovanie: piezoelektrické
vykurovací výkon: 1,4 kW (min.), 2,8 kW (stredný), 4,2 kW (max.)
spotreba plynu: 110 g / h (min.), 200 g / h (stredná), 305 g / h (max.)
vykurovacia plocha: 60m3
typ: mobilný / na kolieskach
rozmery (dĺžka / šírka / výška): 32/42/73 cm
hmotnosť: 8,3 kg
hmotnosť v balení: 9,2 kg

ZAHRNUTÉ

sporák
redukcia s hadicou
2 šnekové svorky
PLYNOVA KAMNA + SADA: REDUKCIA, HADICA, 2 SVORKY

PLYNOVÁ KAMNA - plynový sporák je dokonalým riešením na miestach, ktoré nemajú stály zdroj tepla. Zariadenie má piezoelektrické zapaľovanie, čo znamená, že keď stlačíte špeciálne červené tlačidlo na ovládacom paneli, vytvorí elektrickú iskru. Súčasné stlačenie tlačidla plynového ventilu umožní spustenie kúrenia. Zariadenie vybavené týmto typom zapaľovania nepotrebuje elektrickú energiu. Môžete ich umiestniť kamkoľvek bez potreby zapojenia do zásuvky. Zariadenie má až 3 úrovne regulácie vykurovacieho výkonu.

REDUKCIA SÚČASŤOU - toto mimoriadne praktické zariadenie sa používa na napájanie zariadení plynom s tlakom 37 mbar. Má bezpečnostný ventil, ktorý sa aktivuje, keď má zariadenie vyššiu hladinu plynu, ako dokáže regulátor zvládnuť. Sada obsahuje aj nerezové závitovkové pásky, vďaka ktorým získate ešte lepšiu tesnosť spojenia.

KERAMICKÝ VYKUROVACÍ PRVOK - kachle sú vybavené výhrevným telesom v podobe 3 infračervených keramických dosiek. Energia infračerveného žiarenia sa vytvára v dôsledku spaľovania zmesi plynu a vzduchu, v dôsledku čoho sa dlaždica zahrieva a vyžaruje infračervené žiarenie. Toto riešenie robí zariadenie mimoriadne efektívnym a efektívnym.

MULTIFUNKČNÉ - kachle sa budú perfektne hodiť na akékoľvek miesto, kde nie je trvalý zdroj tepla alebo na vykurovanie miestností s veľkou plochou. Zariadenie bude pracovať v dobre vetraných miestnostiach, ako sú: dielňa, garáž, kúpeľňa, obchod, kancelária, hala, rodinné domy a viacgeneračné domy, ako aj reštaurácie a obslužné priestory. Sporák má kolieska, vďaka ktorým sa dá ľahko premiestniť na akékoľvek miesto.

ŠPECIFIKÁCIA - farba: čierna; materiál: valcovaná oceľ; výhrevné teleso: 3 keramické platne; počet režimov: 3; zapaľovanie: piezoelektrické; typ spaľovacieho plynu: LPG / NG; vykurovací výkon: 1,4 kW (min.), 2,8 kW (stredný), 4,2 kW (max.); spotreba plynu: 110 g / hod. (min.), 200 g / hod. (stredná), 305 g / hod. (max.); vykurovacia plocha: 60m3; typ: mobilný; rozmery (dĺžka / šírka / výška): 32/42/73 cm váha: 8,3 kg; hmotnosť v balení: 9,2 kg.