+ Pridať inzerát

BAUMIT ONE lepiaca malta na obklady a dlažby

BAUMIT ONE lepiaca malta na obklady a dlažby
Slovakia Banskobystrický kraj Lučenec Published October 24, 2020 ID #792635

Lacno-BAUMIT ONE lepiaca malta na obklady a dlažby.
BAUMIT ONE lepiaca malta na obklady a dlažby
Stavebné lepidlo triedy C1 podľa normy STN 12004 na lepenie nasiakavých obkladov a dlažby, ako aj na ďalšie zvyčajné stavebné účely.

Vhodný podklad: betón, podlahové potery, ľahčený betón, omietky. Pred nanášaním podklad ošetriť vhodným penetračným náterom, napr. Baumit Grund. podklad musí vyhovovať platným normám, musí byť pevný, suchý, čistý, nosný, nezamrznutý, zbavený prachu, nečistôt, mastnôt, uvoľňujúcich sa častí, a výkvetov.

Spotreba materiálu: cca 3 kg/m2 v závislosti od typu obkladu

Spotreba vody: cca 7l / 25 kg vrece

Doba otvorenia: 20 min.

Korekcia polohy obkladu: max. 5 min.

Doba spracovania: cca 3 hod.

Max. hrúbka lepiaceho lôžka: 5 mm

Miešanie: Obsah vreca zmiešať s cca 7 l čistej vody vhodným elektrickým miešadlom s nízkymi otáčkami na homogénnu hmotu bez hrudiek. Doba miešania cca. 3 min. Po 5 minútovom odležaní opäť krátko premiešať.

Nanášanie: Lepidlo naniesť na podklad v dvoch krokoch. Do čerstvej tenkej kontaktnej vrstvy naniesť druhú vrstvu vhodným zubovým hladidlom v 45° - 60° uhle. Následne do vrstvy naneseného lepidla ľahko zatlačiť obkladové prvky. Polohu obkladových prvkov je možné korigovať v priebehu cca. 5 min. Prípadné zvyšky lepidla odstrániť vlhkou špongiou. Kvôli lepšej prídržnosti obkladových prvkov k podkladu je možné použiť kombinovanú metódu lepenia, t.j. lepidlo naniesť na povrch určený na obkladanie a aj na rubovú plochu obkladaného prvku.

Upozornenie: Po nalepení obkladu a dlažby chrániť povrch cca 48 hod. pred mechanickým zaťažením. Teplota vzduchu, materiálu a podkladu nesmie počas spracovania a zrenia klesnúť pod +5°C. Neprimiešavať žiadne iné materiály

PC:4,84 €
AKCIA:3,60 €

odber:Kalinovo okr.Poltár

foto ilustračné
Pre viac info cena, atď. poprosím kontaktovať na mail alebo tel. Ďakujem.
Pozrite si aj moje ostatne inzeráty.