+ Pridať inzerát

AUDI A4 B7 COMBI 2,0 TDI , 103KW, R.V.2006 TOP STAVE

AUDI A4 B7 COMBI 2,0 TDI , 103KW, R.V.2006 TOP STAVE
Slovakia Trenčiansky kraj Partizánske Published November 23, 2020 ID #1116379

Predám plne pojazdnú a plne funkčnú AUDI A4 B7 COMBI 103 KW SO 7 - STUPŇOVOU AUTOMATICKOU PREVODOVKOU TIP TRONIC . ROK VÝROBY 2006 ŠEDÁ TMAVÁ KRÁSNA METALÍZE . Motor ide pekne , tichučko. STK a EK platná do 2021. Dobrý technický stav. Pohodlné, veĺké, priestranné , Auto máme v rodine od roku 2010, sme 2.majitelia.

Nápravy sú pevné , nič nebúcha. Čapy a tlmiče boli menené , vymenené stabilizačné tyčky. Vymenený olej v prevodovke . Automatická prevodovka radí krásne , netrhá , ide pekne. AUTO JE PO MOTORICKEJ STRANKE DOBRÉ. Dialničná známka zaplatená do Marca 2021.

Na aute sú menené rozvody, olej +filtre. Auto bolo servisovane, vždy dostalo čo potrebovalo. Najazdených 280.000 km original s možnosťou overenia km podĺa vin čisla. Nová auto batéria , štartuje bez problémov. Auto je pripravené na zimu , čo sa týka nemrznúcich zmesí v aute , zimných pneumatik , a povinnej výbavy.

Vnútro auta je zachovalé, starané. Krásny látkový semiš doplnený mahagónovým drevom. Ako aj interier je ako nový , čistučký , staraný. Na aute sú obuté zimné pneumatiky 1.rocne + k autu dávam letné pneumatiky.


Dővod predaja je kúpa nového modelu, . Auto je po motorickej stránke na 100%. Spotreba 5,5 /100km. Do auta bolo vždy tankované len kvalitné palivo. Auto ma pôvodny lak, nikdy sa nestriekalo.

VÝBAVA : SERVO, POSILOVAČ RIADENIA, ABS, ESP, VDC, ISOFIX, 12X AIRBAGY, PALUBNÝ POČITAČ, ALARM, NOVÁ BATÉRIA, 2-ZÓNOVÁ DIGITÁLNA KLIMATIZÁCIA, CENTRÁLNE ZAMYKANIE NA DIAĹKOVÉ OVLÁDANIE(ZABUDOVANÉ V KLÚČI), 2X KLÚČE, ELEKTRICKÉ OKNÁ, MP3 RÁDIO+ USB+ REPRO ,ORIGINAL VYHRIEVANIE PREDNÉHO SKLA A ZADNÉHO SKLA, DAŽDOVÝ SENZOR ČIERNE FÓLIE S ORIGINÁL CERTIFIKÁTOM, VONKAJŠÍ TEPLOMER, DEAKTIVÁCIA AIRBAGOV, IMOBILIZER, ELEKTRICKÈ VYHRIEVANÉ SPÄTNÉ ZRKADLÁ ,KLIMATIZOVANÁ PRIEHRADKA , TÓNOVANÉ SKLA ,HMLOVKY , VÝŠKOVO NASTAVITEĹNÝ VOLANT, VÝŠKOVO NASTAVITEĽNÉ SEDAČKY, ZÁSUVKA NA 12V, 3-RAMENNÝ KOŽENNÝ VOLANT, DRŽIAK NA POHÁRE, STREŠNÉ LYŽINY, LAKŤOVÉ OPIERKY, ANATOMICKÉ DELENÉ SEDADLÁ, ZADNÉ OKENNÉ NAVÍJACIE SITÁ , VEĽKÝ 2-DNOVY KUFOR , MNOŽSTVO ODKLADACÍCH PRIESTOROV, SAMO NAVÍJACIA ZADNÁ KUFROVÁ ROLETKA, TAŽNÉ ZARIADENIE V TP , DEFENLOCK (2X KLÚČE) , PLNOHODNOTNÁ REZERVA, ORIGINAL LETNÉ SEMIŠOVÉ ROHOŽE + ZIMNÉ GUMENNÉ ROHOŽE

CENA 3250. EUR + Dohoda Istá
TELEFON.ČISLO: 0908 066 821

POPROSÍM VOLAŤ VÁŽNYCH ZÁUJEMCOV, AUTO JE MAXIMALNE ZACHOVALÉ A SUPER JAZDÍ. UROBÍ SA KUPNO PREDAJNÁ ZMLUVA A AUTO SA ODHLÁSI NA NOVÉHO MAJITEĹA.