+ Pridať inzerát

Kärcher SV7 parný vysávač

Kärcher SV7 parný vysávač
Slovakia Žilinský kraj Ružomberok Published December 18, 2020 ID #1305911

Ponúkam na predaj malo používaný vysávač s príslušenstvom
Vysoko výkonný multifunkčný vysávač Kärcher SV 7 je ideálnou voľbou pre veľké domácnosti a menšie firmy, ale použiť ho možno takmer kdekoľvek. Vďaka kombinácii suchého, mokrého a parného vysávania existuje len minimum nečistôt, s ktorými by si neporadil. Vysaje napríklad omrvinky na podlahe, navlhčí podlahu a ešte vysuší v jednom pracovnom chode. Táto koncepcia navyše umožňuje zásadným spôsobom zvyšovať biologickú čistotu vašich podláh, pretože prúd horúcej pary spoľahlivo ničí veľké množstvo baktérií, mikróbov, roztočov a iných alergénov.

Výkon na rozdávanie

Príkon 2 200 W dáva tušiť, že sa nejedná o žiadne "orezávatko". Výkon vysávača je skutočne značný, a tak iste oceníte, že ho je možné komfortne regulovať pomocou štvorstupňového prepínača. Nechýba samozrejme ani možnosť regulácie množstva produkovanej pary, ktorú možno riadiť v piatich úrovniach. Či už je teda práve čistený povrch a jeho miera znečistenia akákoľvek, určite nebudete mať problém nájsť tú vhodnú kombináciu výkonnostných stupňov pre dosiahnutie optimálnych výsledkov.

Praktické funkcie

Paru možno po aktivácii príslušnej funkcie vypúšťať aj úplne nepretržite, takže interná veľká nádrž na vodu iste príde vhod. Nádrž je konštruovaná tak, aby bolo vodu možné ľahko a rýchlo doplniť kedykoľvek v priebehu vysávania, preto nebudete musieť prerušovať čistenie podláh na dobu dlhšiu, ako je nevyhnutne nutné. Z ďalších užitočných funkcií spomeňme napríklad systém Foamstop, ktorý zabraňuje tvorbe nadmernej peny pri mokrom čistení, integrované úložisko kábla alebo detskú poistku.